ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΥΤΟΧΕΙΡΙΑΣ : Δύο φίλες αυτοκτόνησαν με το ίδιο σχοινί

Ολόκληρη η Αργεντινή ακολουθεί με νοσηρή περιέργεια και τον πόνο τη μυστηριώδη περίπτωση των δύο κοριτσιών, 16 και 19, που βρέθηκαν χθες απαγχονισμένα, το ένα δίπλα στο άλλο, σε έναν τομέα που δεν απέχει πολύ από τα σπίτια τους στην πόλη Σάλτα (1.500 χιλιόμετρα Βόρεια του Μπουένος Άιρες) και για το οποίο γίνεται όλο και πιο αληθινή η ιδέα ενός "συμφώνου αυτοκτονίας". 

Τα τοπικά μέσα ενημέρωσης,λένε ότι τα δύο κορίτσια σκοτώθηκαν με τον ίδιο σχοινί χωρίς να διαπιστωθούν σημάδια βίας στο σώμα τους.

Ολόκληρη η

Αργεντινή ακολουθεί με νοσηρή περιέργεια και τον πόνο τη μυστηριώδη περίπτωση των δύο κοριτσιών, 16 και 19, που βρέθηκαν χθες απαγχονισμένα, το ένα δίπλα στο άλλο, σε έναν τομέα που δεν απέχει πολύ από τα σπίτια τους στην πόλη Σάλτα (1.500 χιλιόμετρα Βόρεια του Μπουένος Άιρες) και για το οποίο γίνεται όλο και πιο αληθινή η ιδέα ενός "συμφώνου αυτοκτονίας". 

Τα τοπικά μέσα ενημέρωσης,λένε ότι τα δύο κορίτσια σκοτώθηκαν με τον ίδιο σχοινί χωρίς να διαπιστωθούν σημάδια βίας στο σώμα τους.

Από την πλευρά της, μια τοπική εφημερίδα ανέφερε τη δραματική ανταλλαγή SMS της μιας κοπέλας και του αγοριού της, μια μέρα πριν την αυτοκτονία, όπου έκανε λόγο για την αδιαλλαξία της οικογένειας για τη σχέση τους αλλά και για το όνειρο να γίνει τραγουδίστρια.

"Σ 'αγαπώ, αλλά δεν θα με δεις ποτέ ξανά" έγραφε χαρακτηριστικά.

Αργεντινή
Keywords
Τυχαία Θέματα