ΣΤΙΒΕΝ ΜΠΟΛΝΤΟΥΙΝ : Οι μυκονιάτικες μέρες ενός μεγάλου σταρ

Ήρθε στην Ελλάδα για τις ανάγκες ντοκιμαντέρ που γυρίζει με θέμα τον Ελληνικό Πολιτισμό και την κουλτούρα της χώρας.

Απόλαυσε τον ήλιο της Αθήνας, έφτιαξε σουβλάκια στο Μοναστηράκι (όπως σας είχαμε γράψει), φωτογραφήθηκε στο άγαλμα του Άγνωστου Στρατιώτη και χάρηκε τη θάλασσα της Μυκόνου. Ο λόγος για τον Χολιγουντιανό σταρ Στίβεν Μπόλντουιν.

Ήρθε στην Ελλάδα

για τις ανάγκες ντοκιμαντέρ που γυρίζει με θέμα τον Ελληνικό Πολιτισμό και την κουλτούρα της χώρας.

Απόλαυσε τον ήλιο της Αθήνας, έφτιαξε σουβλάκια στο Μοναστηράκι (όπως σας είχαμε γράψει), φωτογραφήθηκε στο άγαλμα του Άγνωστου Στρατιώτη και χάρηκε τη θάλασσα της Μυκόνου. Ο λόγος για τον Χολιγουντιανό σταρ Στίβεν Μπόλντουιν.

Ο διάσημος ηθοποιός λάτρεψε την Μύκονο ενώ δεν παρέλειψε να... ενοχλεί ευχάριστα κάθε λουόμενο.

Το πλάνο για την επίσκεψη στην Ελλάδα άρχισε να καταστρώνεται πριν από δύο χρόνια, όταν γνώρισε στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών τους Δημήτρη Αναγνώστου και Χριστίνα Σέκερη της εταιρείας παραγωγής Catch 22 με έδρα στο Λος Αντζελες. Εκεί τους εξομολογήθηκε πως επιθυμούσε να προβάλλει την Ελλάδα ως ιδανικό προορισμό και ότι ήθελε να γυρίσει ένα σχετικό ντοκιμαντέρ.

Τα γυρίσματα ξεκίνησαν φέτος με συμπαραγωγό την ελληνική εταιρεία Viewmax σε συνεργασία με τον ΕΟΤ.

Τα γυρίσματα του πρώτου μέρους ολοκληρώθηκαν κι έτσι επέστρεψε στη Νέα Υόρκη. Το δεύτερο μέρος των γυρισμάτων θα πραγματοποιηθεί στα μέσα Νοεμβρίου, οπότε και ο Αμερικανός ηθοποιός θα έλθει ξανά στην Ελλάδα.

Ο ίδιος έχει δηλώσει σχετικά στην εφημερίδα Πρώτο Θέμα: "Αυτό το project το ονόμασα “Greek for a week” γιατί ουσιαστικά αυτό που κάνω τώρα, αλλά και όταν θα ξαναέρθω στην Ελλάδα το Νοέμβριο, είναι να προσπαθήσω να επισκεφθώ όσο το δυνατόν περισσότερα μέρη και πόλεις της χώρας μας για να αναδείξω τη μοναδικότητά τους. Μοιράζομαι εμπειρίες γυρνώντας διάφορα αξιοθέατα βάσει των τόπων απ’ όπου πέρασαν οι Απόστολοι. Όμως δε θέλουμε να εστιάσουμε στη Βίβλο, αλλά ταυτόχρονα να διασκεδάσουμε. Αυτό όμως που κατάλαβα είναι πως τελικά δεν θα είμαι Έλληνας για μια εβδομάδα, αλλά για μια ζωή!".

Σχετικά με το τι εικόνα έχουν οι ξένοι για την Ελλάδα, ο Στίβεν Μπόλντουιν είχε πει στην εφημερίδα: "Νομίζω ότι ο κόσμος στην Αμερική δεν καταλαβαίνει πως όσο τρελή κι αν είναι η κατάσταση, τα πράγματα στην Ελλάδα είναι φυσιολογικά. Η Ελλάδα είναι ένα ξεχωριστό μέρος γεωγραφικά και πολιτιστικά. Χρειάζεται να πω ότι το φαγητό είναι φοβερό; Ήρθα χωρίς συγκεκριμένες προσδοκίες, αλλά με πολλή αγάπη για την Ελλάδα. Απλώς στην παγκόσμια οικονομία παρατηρώ μια τρομερή απελπισία λόγω του χάσματος ανάμεσα στους έχοντες και στους μη έχοντες. Αυτό συμβαίνει και στην Ελλάδα".

Στίβεν Μπόλντουιν
Keywords
Τυχαία Θέματα