ΣΤΑΡ ΤΟΥ ΧΟΛΙΓΟΥΝΤ : Ψηφίζουν Ελλάδα για διακοπές

16:15 4/8/2012 - Πηγή: Radar.gr

Τη ρεβάνς φαίνεται ότι πήρε η Ελλάδα το φετινό καλοκαίρι ανατρέποντας όλες τις προβλέψεις περί καταστροφής του τουρισμού, σύμφωνα με τη βρετανική Guardian.

Το δημοσίευμα αναφέρεται στους σταρ του Χολιγουντ που επισκέφτηκαν και συνεχίζουν να επισκέπτονται τη χώρα μας διαφημίζοντας με τον καλύτερο τρόπο αξιοθέατα και πολιτισμό καλώντας και τους

απλούς πολίτες να μη φοβηθούν να έρθουν.

Τη ρεβάνς φαίνεται ότι πήρε η Ελλάδα το φετινό καλοκαίρι ανατρέποντας όλες τις προβλέψεις περί καταστροφής του τουρισμού, σύμφωνα με τη βρετανική Guardian.

Το δημοσίευμα αναφέρεται στους σταρ του Χολιγουντ που επισκέφτηκαν και συνεχίζουν να επισκέπτονται τη χώρα μας διαφημίζοντας με τον καλύτερο τρόπο αξιοθέατα και πολιτισμό καλώντας και τους απλούς πολίτες να μη φοβηθούν να έρθουν.

Τραγική ειρωνία είναι, σύμφωνα με την εφημερίδα, ότι πολλοί γερμανοί πολιτικοί πλην της Καγκελαρίου Μέρκελ φυσικά αποφάσισαν φέτος να επισκεφτούν τα ελληνικά νησιά για τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Οι απλοί τουρίστες, αυτοί που δύο μήνες πριν ακύρωναν τα σχέδιά τους για ταξίδι στην χρεωμένη Ελλάδα τώρα φαίνεται να αλλάζουν γνώμη: τις τελευταίες εβδομάδες οι κρατήσεις έχουν αυξηθεί σε σημείο που οι εργαζόμενοι στον τομέα του τουρισμού πιστεύουν ότι οι επισκέπτες θα φτάσουν σε αριθμό – ρεκόρ, φτάνοντας τα 16 εκατομμύρια μέχρι το τέλος του 2012. 

Ελλάδα
Keywords
Τυχαία Θέματα