ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΜΑΛΕΛΗΣ : "Όταν δεν υπάρχει ελπίδα η κατάθλιψη μεγαλώνει"

Με αφορμή το νέο του βιβλίο "Το τέρας και εγώ" που κυκλοφόρησε πρόσφατα, ο Διευθυντής Ειδήσεων και Ενημέρωσης του Star Channel Σταμάτης Μαλέλης, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή "Κοινωνία Ώρα Mega".

Μιλώντας για την κατάθλιψη και τις δυσκολίες που περνάμε ως λαός, τόνισε πως όταν δεν υπάρχει ελπίδα η κατάθλιψη μεγαλώνει.

Με αφορμή το νέο του βιβλίο "Το τέρας και εγώ" που κυκλοφόρησε πρόσφατα, ο Διευθυντής Ειδήσεων και Ενημέρωσης του Star Channel

Σταμάτης Μαλέλης, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή "Κοινωνία Ώρα Mega".

Μιλώντας για την κατάθλιψη και τις δυσκολίες που περνάμε ως λαός, τόνισε πως όταν δεν υπάρχει ελπίδα η κατάθλιψη μεγαλώνει.

"Δέκα χρόνια δεν έπαιρνα αεροπλάνο. Δέκα χρόνια δεν μπορούσα να κάνω τίποτα" ανέφερε χαρακτηριστικά και παραδέχθηκε πως το ξεπέρασε με τη βοήθεια των ειδικών.

"Όταν δεν υπάρχει ελπίδα, η κατάθλιψη μεγαλώνει" δήλωσε ο Σταμάτης Μαλέλης και παρότρυνε τους πολίτες να κάνουν αυτά που πραγματικά επιθυμούν, χωρίς όμως να ρίχνουν ευθύνες στους άλλους.

"Και να μην έχει κάποιος κατάθλιψη, αποκτά, όταν παρακολουθήσει μια πολιτική συζήτηση στην τηλεόραση. Οι άνθρωποι είναι παγιδευμένοι στη βλακεία τους για αυτό φτάσαμε σε τέτοιες καταστάσεις" είπε ρίχνοντας τα "βέλη" του στους πολιτικούς και στον τρόπο που επικοινωνούν.

Σταμάτης Μαλέλης
Keywords
Τυχαία Θέματα