ΣΑΝΤΙΑΓΚΟ ΚΑΝΙΘΑΡΕΣ : ΜΑΘΕ πώς κατέληξε γυμνή η γυναίκα του στο Twitter

Ο πρώην ισπανός γκολκίπερ και νυν οδηγός αγώνων Σαντιάγκο Κανιθάρες, έδωσε εξηγήσεις για το περιστατικό που έκανε παγκοσμίως ρεζίλι τη γυναίκα του.

Να σας θυμίζουμε ότι, πριν από λίγο καιρό, η φωτογραφία της κυρίας Κανιθάρες γυμνής στο μπάνιο ανέβηκε στο Twitter κι έκανε το γύρο του παγκόσμιου ιστού σε πολύ λίγο χρόνο.

Ο πρώην ισπανός γκολκίπερ και νυν οδηγός αγώνων Σαντιάγκο Κανιθάρες, έδωσε εξηγήσεις για το περιστατικό που έκανε παγκοσμίως ρεζίλι τη γυναίκα του.

Να σας θυμίζουμε ότι, πριν από λίγο καιρό, η φωτογραφία της κυρίας Κανιθάρες γυμνής στο μπάνιο ανέβηκε στο Twitter κι έκανε το γύρο του παγκόσμιου ιστού σε πολύ λίγο χρόνο.

Τι έχει να πει όμως ο πρώην διεθνής τερματοφύλακας της Ισπανίας;

 “Όσο απίστευτο κι αν ακούγεται, ήταν η 2,5 χρονών κόρη μου αυτή που τράβηξε τη φωτογραφία. Εγώ ήμουν στο ράλι Aviles με τα μεγαλύτερα παιδιά μου, ενώ η γυναίκα μου ήταν με την μικρή στην Ίμπιζα.

Όταν έκανε μπάνιο, άφησε το κινητό της στην μικρή για να παίξει και, ξέροντας να τραβά φωτογραφίες, τράβηξε μερικές. Στην πραγματικότητα τις φωτογραφίες της τράβηξε με Instagram”.

Όταν ρωτήθηκε για το πώς η κόρη του ήξερε να χειρίζεται το συγκεκριμένο πρόγραμμα σε τόσο μικρή ηλικία, εξήγησε:

“Το προφίλ της γυναίκας μου στο Instagram είναι συνδεδεμένο με το προφίλ μου στο Twitter κι έτσι εμφανίστηκε και στα δύο δίκτυα. η Μάιτε, η γυναίκα μου, δεν έχει προφίλ στο Twitter, αλλά έχει κατεβάσει το δικό μου προφίλ στο κινητό της σε περίπτωση που θελήσει να κάνει κάποιο tweet εκ μέρους μου ή να δει τα tweets των φίλων μας.

Η αλήθεια είναι ότι δεν ήξερα σε ποιά να φωνάξω, στη γυναίκα μου ή στη μικρή. Τελικά, δεν μάλωσα καμία”.

Τέλος, παραδέχτηκε ότι η γυναίκα του πέρασε δύσκολες στιγμές έπειτα από αυτό που έγινε:

“Εκείνη το πέρασε χειρότερα από μένα, όπως μπορεί να φανταστεί ο καθένας.

Για μία γυναίκα, το να αποκαλυφθεί μία γυμνή φωτογραφία της είναι κάτι πολύ άβολο.

Πέρασε δύσκολα, αλλά τις τελευταίες ημέρες άρχισε να συνειδητοποιεί ότι θα πρέπει να το αντιμετωπίσει ως αστείο”.

Σαντιάγκο Κανιθάρες
Keywords
Αναζητήσεις
κανιθαρες
Τυχαία Θέματα