ΣΑΚΙΡΑ : Με φουσκωμένη κοιλιά ανέβηκε στη σκηνή και προκάλεσε χαμό!

Μπορεί η Σακίρα (Shakira) να διανύει τον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της, αλλά δεν λέει να κατέβει από τη σκηνή.

Και για του λόγου το αληθές, το Σάββατο έδωσε το παρών σε φιέστα κατά τη διάρκεια του ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ Γαλλίας και Κορέας, στο στάδιο "Tofig Bahramov", όπου και ανέβηκε on stage δίνοντας ένα καταπληκτικό σόου!

Μπορεί η Σακίρα (Shakira) να διανύει τον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της, αλλά δεν λέει να κατέβει από τη σκηνή.

Και για του

λόγου το αληθές, το Σάββατο έδωσε το παρών σε φιέστα κατά τη διάρκεια του ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ Γαλλίας και Κορέας, στο στάδιο "Tofig Bahramov", όπου και ανέβηκε on stage δίνοντας ένα καταπληκτικό σόου!

Άφωνοι έμειναν όσοι αντίκρισαν τη τραγουδίστρια να χορεύει γεμάτη ενέργεια, χωρίς να την απασχολεί η φουσκωμένη κοιλιά της. Φορώντας ένα στενό δερμάτινο παντελόνι, με total black look, το διασκέδασε με τη ψυχή της και λίκνισε για τα καλά τις καμπύλες της.

Όσο για τους θεατές, δεν σταμάτησαν ούτε λεπτό να ζητωκραυγάζουν και να χειροκροτούν την 35χρονη, που παρά την προχωρημένη της εγκυμοσύνη, συνεχίζει να ξεσηκώνει τους θαυμαστές της.

Μάλιστα, πριν την εμφάνιση της, ενημέρωσε και τους φίλους της στο twitter γράφοντας τα εξής: "Η πρώτη φορά του μωρού μας στη σκηνή και μάλιστα σε ποδοσφαιρικό γεγονός!". 

Σακίρα
Keywords
Τυχαία Θέματα