ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΕΣ ΤΗΣ ΑΡΑΒΙΑΣ : Με τη βασιλική θαλαμηγό στη Ρόδο!

Μέλη της βασιλικής οικογένειας της Σαουδικής Αραβίας βρίσκονται από προχτές στη Ρόδο, στο πλαίσιο κρουαζιέρας στην περιοχή με τη θαλαμηγό «Prince Abdulaziz».

Πρόκειται για δωδεκαμελή ομάδα στην οποία συγκαταλέγονται και δύο πριγκίπισσες, ενώ το πλήρωμα του σκάφους ανέρχεται σε 77 άτομα.

Μέλη της βασιλικής οικογένειας της Σαουδικής Αραβίας βρίσκονται από προχτές στη Ρόδο, στο πλαίσιο κρουαζιέρας στην περιοχή με τη θαλαμηγό «Prince Abdulaziz».

Πρόκειται για δωδεκαμελή ομάδα στην οποία συγκαταλέγονται και δύο πριγκίπισσες, ενώ το πλήρωμα του σκάφους

ανέρχεται σε 77 άτομα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας "Ροδιακή", οι επιβάτες της θαλαμηγού ξεναγήθηκαν στα αξιοθέατα του νησιού και κυρίως στη Μεσαιωνική Πόλη και μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες έκαναν και αρκετές αγορές.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το πολυτελές σκάφος, από τα πιο παλιά στο είδος του, τον Ιούνιο πραγματοποίησε κρουαζιέρα στο βόρειο Αιγαίο και κατόπιν αναχώρησε για την Ισπανία. Είναι κατασκευής του 1984 και πρώτος ιδιοκτήτης του ήταν ο βασιλιάς της Σαουδικής Αραβίας Fahd.

Μετά τον θάνατό του το 2005 το σκάφος όπως και ο θρόνος πέρασε στον ετεροθαλή αδελφό του Αμπντουλάχ ιμπντ Αμπντ αλ Αζίζ (Abdullah ibn Abd al-Aziz)

Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες, ο ιδιοκτήτης της θαλαμηγού που πλησιάζει τα 90 δε χρησιμοποιεί συχνά το σκάφος, αφού η ηλικία του δεν του επιτρέπει να κάνει τέτοια ταξίδια αλλά ούτε και κάποια από τις 13 γυναίκες του. Αντιθέτως το σκάφος το χρησιμοποιούν περισσότερο τα 25 παιδιά του, πολλά από τα οποία κατέχουν υψηλές θέσεις και αξιώματα στην πατρίδα τους.

ΕλλάδαPrince Abdulaziz
Keywords
Τυχαία Θέματα