ΠΑΝΟΣ ΒΛΑΧΟΣ : "Δεν θέλω να είμαι ένας που απλώς δίνει συνεντεύξεις"

Για του λόγους που δεν θέλει να εμφανίζεται σε διάφορες εκπομπές ως καλεσμένος μίλησε σε συνέντευξη του ο Πάνος Βλάχος.

Ο πρωταγωνιστής από τους "Βασιλιάδες" ξεκαθαρίζει πως η στάση του αυτή, οφείλεται στο γεγονός ότι θέλει να προστατεύσει τον εαυτό του και να κάνει πράγματα τα οποία θα καλυτερέψουν τη δουλειά του.

Για του λόγους που δεν θέλει να εμφανίζεται σε διάφορες εκπομπές ως καλεσμένος μίλησε σε συνέντευξη του ο Πάνος Βλάχος.

Ο πρωταγωνιστής από τους "Βασιλιάδες"

ξεκαθαρίζει πως η στάση του αυτή, οφείλεται στο γεγονός ότι θέλει να προστατεύσει τον εαυτό του και να κάνει πράγματα τα οποία θα καλυτερέψουν τη δουλειά του.

“Ελάχιστες φορές έχω εμφανιστεί και έχω μιλήσει σε εκπομπές και αυτό διότι προσπαθώ να περιφρουρήσω τον εαυτό μου. Δεν θέλω να κάνω πράγματα, τα οποία δεν μου αρέσουν, ούτε να πάω σε κάποια εκπομπή, η οποία δεν μου αρέσει.

Δεν δίνω συνεντεύξεις, επειδή προτιμώ να με γνωρίσει ο δημοσιογράφος πίνοντας έναν καφέ, παρά να μιλήσω για μένα και να προωθήσω τον εαυτό μου, όπως κάνει η πλειονότητα των εκπομπών και των συνεντεύξεων.

Σ’αυτήν τη φάση της ζωής μου θέλω να μιλάω και να κάνω πράγματα, τα οποία θα γίνονται για το καλό της δουλειάς στην οποία θα είμαι μέλος. Δεν θέλω να είμαι ένας που, απλώς, δίνει συνεντεύξεις”, δήλωσε στο περιοδικό “Hello”.

Όσο για το αν φοβάται μήπως γίνει αντιπαθής με αυτή του τη στάση, τόνισε τα εξής: “Δεν γίνομαι, καθώς ξεκαθαρίζω τη θέση μου. Σε πολλές εκπομπές που με προσκαλούν, τους εξηγώ ότι δεν θέλω να πηγαίνω, διότι δεν θα τους κάνω καλά και σωστά τη δουλειά τους. Γίνεται σεβαστό και δεν με ξαναενοχλούν”, ανέφερε ο ηθοποιός.

Πάνος Βλάχος
Keywords
Τυχαία Θέματα