ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ : Διάσημοι που υπήρξαν άστεγοι!

Μπορεί οι ζωές των διάσημων σταρ να μοιάζουν ονειρικές, ωστόσο πολλοί από αυτούς έχουν περάσει φτώχιες που δεν μπορούμε να φανταστούμε.

Όμως, η επιμονή τους επιβραβεύθηκε και... ο τροχός γύρισε!

Μπορεί οι ζωές των διάσημων σταρ να μοιάζουν ονειρικές, ωστόσο πολλοί από αυτούς έχουν περάσει φτώχιες που δεν μπορούμε να φανταστούμε.

Όμως, η επιμονή τους επιβραβεύθηκε και... ο τροχός γύρισε!

Χάλι Μπέρι (Halle Berry)

Όταν ήταν ακόμη 20 ετών, η Χάλι

Μπέρι δοκίμασε την τύχη της μακριά από το πατρικό της, στο Σικάγο. Όταν της τελείωσαν τα λεφτά, η μητέρα της αποφάσισε να μην της στείλει άλλα και έτσι, η νεαρή κοπέλα βρέθηκε σε ένα καταφύγιο αστέγων, στο οποίο παρέμεινε μέχρι να βρει δουλειά και σπίτι.

Τζιμ Κάρεϊ (Jim Carrey)

Η οικογένεια του διάσημου κωμικού ήταν πολύ φτωχή. Για αρκετό καιρό ο Κάρεϊ, οι γονείς του και η αδελφή του ζούσαν σε ένα μικρό βανάκι και πήγαιναν από πόλη σε πόλη στον Καναδά, αναζητώντας οποιαδήποτε εφήμερη δουλειά.

Ντάνιελ Κρεγκ (Daniel Craig)

Όταν προσπαθούσε να ξεκινήσει την καριέρα του, ο "Τζέιμς Μποντ" δυσκολεύθηκε πάρα πολύ. Η κατάσταση ήταν τόσο άσχημη που για μερικές εβδομάδες κοιμόταν σε παγκάκια του Χάιντ Παρκ.

Πάτι Σμιθ (Patti Smith)

Η "γιαγιά του πανκ" έφυγε από το σπίτι της με ελάχιστα δολάρια στην τσέπη, για να αναζητήσει την τύχη της στη Νέα Υόρκη. Μέχρι να γίνει διάσημη πέρασε πολύ δύσκολα: κοιμήθηκε πολλές φορές στο Σέντραλ Παρκ και έκλεβε τρόφιμα για να επιβιώσει.

Έλλα Φιτζέραλντ (Ella Fitzgerald)

Η τραγουδίστρια της τζαζ έζησε μια κινηματογραφική ζωή. Το έσκασε από το σπίτι επειδή ο πατριός της την κακοποιούσε και η μητέρα της την είχε εγκαταλείψει. Βρέθηκε εσωτερική σε σχολείο θηλέων, αλλά το έσκασε και από εκεί γιατί δεν άντεχε την καταπίεση. Προτίμησε να μείνει άστεγη, μέχρι τι στιγμή που την ανακάλυψε ένας ατζέντης και άρχισε τη λαμπρή καριέρα της.

Τσάρλι Τσάπλιν (Charlie Chaplin)

Ο "Σαρλώ" έχασε πολύ νωρίς τον πατέρα του και η μητέρα του κλείστηκε σε ψυχιατρική κλινική. Ο Τσάρλι και ο αδελφός του έμειναν μόνοι και για καιρό ζούσαν στο δρόμο, κάνοντας διάφορες δουλειές για να επιβιώσουν.

Τσάρλι ΤσάπλινΈλλα ΦιτζέραλντΠάτι ΣμιθΤζιμ ΚάρεϊΧάλι ΜπέριΝτάνιελ Κρεγκ
Keywords
Τυχαία Θέματα