Οι ομορφότερες γυναίκες πολιτικοί στον κόσμο

15:55 5/5/2012 - Πηγή: Radar.gr

Κάποτε τα κλισέ ήθελαν τις γυναίκες να βρίσκονται στην καλύτερη περίπτωση πίσω από κάθε ισχυρό άνδρα.

Κι όμως, η θέση της γυναίκας επαναπροσαρμόστηκε και το πρώην ασθενές φύλο βγήκε δυναμικά μπροστά αποδεικνύοντας ότι μια γυναίκα όλα τα μπορεί.

Και κυρίως μπορεί να ασχοληθεί με τα κοινά και να συνεχίσει να γοητεύει.

Κάποτε τα κλισέ ήθελαν τις γυναίκες να βρίσκονται στην καλύτερη περίπτωση πίσω από κάθε ισχυρό άνδρα.

Κι όμως, η θέση της γυναίκας επαναπροσαρμόστηκε και το πρώην ασθενές φύλο βγήκε δυναμικά

μπροστά αποδεικνύοντας ότι μια γυναίκα όλα τα μπορεί.

Και κυρίως μπορεί να ασχοληθεί με τα κοινά και να συνεχίσει να γοητεύει.

Η εικόνα της ανέραστης πολιτικού- σιδηράς κυρίας μπορεί να μην έχει καταρριφθεί εντελώς, αλλά τουλάχιστον σήμερα υπάρχουν γυναίκες πολιτικοί που διαπρέπουν στο στίβο της πολιτικής χωρίς να απαρνούνται τη θηλυκή τους πλευρά.

Joanna Mucha, Πολωνία

Η Joanna Mucha από την Πολωνία είναι 35 ετών και εκπροσωπεί επάξια την πόλη του Λούμπιν στην Βαρσοβία. Όσο και αν σας κάνει εντύπωση, είναι καθηγήτρια στο πανεπιστήμιο, κάτοχος PHD και μια από τις πιο προβεβλημένες –για ευνόητους λόγους- φιγούρες της κεντροδεξίας στην πολιτική σκηνή της χώρας.

Angelina Sondakh, Ινδονησία

Μετά τα καλλιστεία ήρθε και το Κοινοβούλιο για τη μις Ινδονησία 2001, η οποία αφού τα χρόνια πέρασαν και το μόντελινγκ έφτανε λόγω ηλικίας στο τέλος του βρήκε μια σίγουρη δουλειά. Βέβαια πήρε και ένα πτυχίο Οικονομικών από το πανεπιστήμιο της Τζακάρτα το οποίο σίγουρα μέτρησε.

Eunice Elizabeth Olsen, Σιγκαπούρη

Ψηφίστηκε από το Esquire ως η πιο όμορφη εκπρόσωπος της χώρας της, κυρίως επειδή κατάφερε μέσα σε τέσσερα χρόνια να γίνει από διαγωνιζόμενη στo Μις Υφήλιος και παρουσιάστρια του Τροχού της Τύχης, η πιο νεαρή βουλευτίνα στην ιστορία της χώρας της.

Chu Mei Feng, Ταιβάν

Από δημοσιογράφος, έγινε δημοτική σύμβουλος η σέξι Ταιβανέζα η οποία όμως, είναι και η μοναδική η οποία έχασε το αξίωμά της εξαιτίας ενός sex tape που κυκλοφόρησε και την έδειχνε σε πολύ προσωπικές στιγμές με τον παντρεμένο εραστή της. Σήμερα, κάνει καριέρα ως τραγουδίστρια.

Kate Ellis, Αυστραλία

Πρόκειται για τη νεότερη υπουργό (Αθλητισμού και Νέας Γενιάς) στην ιστορία της Αυστραλίας. Αφού αρνήθηκε πρόταση $30.000 για να φωτογραφηθεί γυμνή, φόρεσε τσάμπα τα ψηλοτάκουνα της και έκανε την συγκεκριμένη φωτογράφηση για το περιοδικό Grazia.

Vera Lischka , Αυστρία

Μία από τις πιο καλογυμνασμένες γυναίκες της πολιτικής σκηνής, η πρώην Ολυμπιονίκης και Ευρωπαϊκή πρωταθλήτρια κολύμβησης στα 50 μ. Ελεύθερο είναι μέλος του Αυστριακού κοινοβουλίου από το 2003. Και από ό, τι φαίνεται διατηρείται όπως τότε σε... φόρμα.

Anna-Maria Galojan , Εσθονία

Άδοξο τέλ

Keywords
Αναζητήσεις
vera lischka sex tapes
Τυχαία Θέματα