"Ο Νταλάρας έπεσε θύμα"

14:40 2/5/2012 - Πηγή: Radar.gr

Σε μία από τις σπάνιες συνεντεύξεις της, η Ελευθερία Αρβανιτάκη μίλησε για όλα στο κυπριακό περιοδικό "GO" στο πλάισιο των τεσσάρων συναυλιών που δίνει η τραγουδίστρια στην Κύπρο.

Για το Γιώργο Νταλάρα και τις επιθέσεις που δέχτηκε δήλωσε ότι "χωρίς να το έχω παρακολουθήσει, μου είπαν κάποιοι φίλοι που διάβασαν δηλώσεις του Γιώργου περί του Μνημονίου,

οι οποίες- επειδή περνάμε στην Ελλάδα μια "εμφυλιακή" κατάσταση του ποιος είναι υπέρ και ποιος κατά του Μνημονίου- εξόργισαν και βγάζουν συναισθήματα τα οποία είναι ακραία, ακόμη και από ανθρώπους που δεν το περιμένεις...

Σε μία από τις σπάνιες συνεντεύξεις της, η Ελευθερία Αρβανιτάκη μίλησε για όλα στο κυπριακό περιοδικό "GO" στο πλάισιο των τεσσάρων συναυλιών που δίνει η τραγουδίστρια στην Κύπρο.

Για το Γιώργο Νταλάρα και τις επιθέσεις που δέχτηκε δήλωσε ότι "χωρίς να το έχω παρακολουθήσει, μου είπαν κάποιοι φίλοι που διάβασαν δηλώσεις του Γιώργου περί του Μνημονίου, οι οποίες- επειδή περνάμε στην Ελλάδα μια "εμφυλιακή" κατάσταση του ποιος είναι υπέρ και ποιος κατά του Μνημονίου- εξόργισαν και βγάζουν συναισθήματα τα οποία είναι ακραία, ακόμη και από ανθρώπους που δεν το περιμένεις.

Και είναι νομίζω κάτι στο οποίο πέφτει "θύμα" ο Γιώργος.

Αυτή η αντίδραση ήταν μία μεγάλη έκπληξη για όλους μας".

Αναφερόμενη στις εκλογές παραδέχτηκε ότι "εγώ είμαι ψηφοφόρος της Αριστεράς, γενικώς.

Δεν το'χω κρυφό. Δεν είναι λάθος αυτό το οποίο πρεσβεύει η Αριστερά, αλλά είναι λάθος το γεγονός ότι η Αριστερά δεν ήταν στο ύψος των περιστάσεων που θα ήθελα".

Τέλος, όσον αφορά αν έπεσε ποτέ θύμα του καταναλωτικού νεοελληνικού ονείρου, λέει χαρακτηριστικά ότι "ποτέ δεν θέλησα προσωπικά την πισίνα και το πανάκριβο αυτοκίνητο ή το φόρεμα.

Ήθελα, όμως, κι εγώ μία ζωή στην οποία να μπορέσω να σπουδάσω εκεί που θέλω τα παιδιά μου.

Ποιος δεν επεδίωξε όλα αυτά τα χρόνια να περάσει λίγο καλύτερα; Αυτή τη στιγμή, πιστεύω ότι αυτό που πληρώνει η Ελλάδα, είναι μία μη πληροφόρηση, το ότι δεν ήμασταν γνώστες γι αυτό το οποίο μας περίμενε".

Keywords
Τυχαία Θέματα