ΝΙΚΟΣ ΜΟΥΤΣΙΝΑΣ : Ξεκαθαρίζει τη σχέση του με τη Ζέτα Μακρυπούλια

Τον τελευταίο καιρό ακούγεται έντονα ότι η σχέση του Νίκου Μουτσινά με τη Ζέτα Μακρυπούλια, οι οποίοι συνεργάζονται θεατρικά στην παράσταση τα "Βαπτίσια", βρίσκεται σε τεντωμένο σκοινί.

Ο γνωστός παρουσιαστής σε συνέντευξή του έδωσε τέλος στα σενάρια.

Τον τελευταίο καιρό ακούγεται έντονα ότι η σχέση του Νίκου Μουτσινά με τη Ζέτα Μακρυπούλια,

οι οποίοι συνεργάζονται θεατρικά στην παράσταση τα "Βαπτίσια", βρίσκεται σε τεντωμένο σκοινί.

Ο γνωστός παρουσιαστής σε συνέντευξή του έδωσε τέλος στα σενάρια.

“Αχ, πόσο παλιό, ξεπερασμένο και βαρετό είναι όλο αυτό. Ζάναξ για να πέφτεις για ύπνο. Αντιλαμβάνομαι πως για να κλείσουν την ύλη ενός τεύχους ή ενός site κάποιοι πρέπει να εφευρίσκουν τέτοιες βλακείες. Ασυδοσία. Εγώ όμως τι να κάνω; Να βγαίνω κάθε φορά να αποδεικνύω πως δεν έχω… ουρές; Ας πούμε πως είναι κι έτσι, πως μαχαιρωνόμαστε δηλαδή. Ποιον θα αφορούσε;”, δήλωσε στο δήλωσε περιοδικό “Τηλέραμα”.

Αναφερόμενος στο πως βλέπει την τηλεόραση τη φετινή σεζόν δηλώνει: “Ζούμε την εποχή της φθήνιας και χωρίς να θέλω να υποτιμήσω κανέναν και τίποτα, θα πω πως δε βλέπω τηλεόραση”.

Όσο για την εκπομπή του λέει τα εξής: “Θα έλεγα πως η σχέση μου με τα πράγματα, επομένως και με την εκπομπή, μοιάζει με γάμο, βρε παιδί μου, που έχει μεν παλιώσει, αλλά πολύ τον αγαπάς. Και θέλεις μερικά "σκουντήματα", μια αλλαγή σκηνικού, κάποια νάζια και λίγες τσιριμόνιες, έτσι, για να τον ανανεώνεις”.

Νίκος Μουτσινάς
Keywords
Τυχαία Θέματα