ΜΑΡΙΟΣ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ : Τραγουδά για τα παιδιά με καρκίνο

Ο Μάριος Φραγκούλης επιστρέφει στις 31 Αυγούστου στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού, σε μια σπάνια βραδιά αφιερωμένη στα παιδιά του Συλλόγου “Φλόγα”.

Ο διεθνής Έλληνας τενόρος, μετά την πρώτη παγκόσμια επίσημη παρουσίαση του Beautiful Τhings - Όμορφα Πράγματα στα τέλη Ιουνίου στη Βοστώνη, με τη θρυλική Ορχήστρα Boston Pops, παρουσιάζει στο αθηναϊκό κοινό μία ξεχωριστή μουσική περιπλάνηση στους ήχους

της νέας διεθνούς δισκογραφικής του δουλειάς.

Ο Μάριος Φραγκούλης επιστρέφει στις 31 Αυγούστου στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού, σε μια σπάνια βραδιά αφιερωμένη στα παιδιά του Συλλόγου “Φλόγα”.

Ο διεθνής Έλληνας τενόρος, μετά την πρώτη παγκόσμια επίσημη παρουσίαση του Beautiful Τhings - Όμορφα Πράγματα στα τέλη Ιουνίου στη Βοστώνη, με τη θρυλική Ορχήστρα Boston Pops, παρουσιάζει στο αθηναϊκό κοινό μία ξεχωριστή μουσική περιπλάνηση στους ήχους της νέας διεθνούς δισκογραφικής του δουλειάς.

Η συναυλία είναι αφιερωμένη στους σκοπούς και την ενίσχυση του Σύλλογου “Φλόγα”. Η “Φλόγα” είναι ο Σύλλογος Γονιών που τα παιδιά τους έτυχε να αρρωστήσουν από καρκίνο. Ιδρύθηκε το 1982 και έχει χιλιάδες μέλη σε όλη την Ελλάδα. Εργάζεται αδιάκοπα για την καλύτερη ιατρική, ψυχική και κοινωνική φροντίδα του παιδιών που νοσούν από καρκίνο. Λειτουργεί Ξενώνα για τα παιδιά από την περιφέρεια που είναι αναγκασμένα να παραμένουν στην Αθήνα για θεραπεία, εφαρμόζει πρόγραμμα “Νοσηλεία στο Σπίτι”, ανακαινίζει τους χώρους των παιδιατρικών νοσοκομείων και τους παρέχει εξοπλισμό, στηρίζει τις οικονομικά ασθενέστερες οικογένειες και αγωνίζεται για την επίλυση πολλών θεσμικών θεμάτων. Χρηματοδοτείται αποκλειστικά από δωρεές και χορηγίες.

Μάριος Φραγκούλης
Keywords
Τυχαία Θέματα