ΛΟΥΙΣ ΧΑΜΙΛΤΟΝ : Με 10 γυναίκες στη σουίτα τον τσάκωσαν οι παπαράτσι

Ένα παρτάκι με 10 γυναίκες είπε να κάνει ο Λούις Χαμιλτον σε υπερπολυτελή σουίτα ξενοδοχείου στο Λονδίνο, ενώ η καλή του, Νικόλ Σρέζιντερ, βρίσκεται στο Λος Άντζελες.

Αφού λείπει η γάτα γιατί να μην χορέψουν τα ποντίκια, φαίνεται πως σκέφτηκε ο Βρετανός αστέρας της Formula 1, αλλά οι παπαράτσι τον ξεμπρόστιασαν! Πλούσιο φωτογραφικό υλικό δημοσίευσε η εφημερίδα Sun συνοδευόμενο από αναλυτικό ρεπορτάζ για τα καμώματα του Χάμιλτον που εξόργισαν την Νικόλ.

Ένα παρτάκι με 10 γυναίκες είπε να κάνει ο Λούις Χαμιλτον

σε υπερπολυτελή σουίτα ξενοδοχείου στο Λονδίνο, ενώ η καλή του, Νικόλ Σρέζιντερ, βρίσκεται στο Λος Άντζελες.

Αφού λείπει η γάτα γιατί να μην χορέψουν τα ποντίκια, φαίνεται πως σκέφτηκε ο Βρετανός αστέρας της Formula 1, αλλά οι παπαράτσι τον ξεμπρόστιασαν! Πλούσιο φωτογραφικό υλικό δημοσίευσε η εφημερίδα Sun συνοδευόμενο από αναλυτικό ρεπορτάζ για τα καμώματα του Χάμιλτον που εξόργισαν την Νικόλ.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, ο Βρετανός “πιλότος” φιλοξένησε στη σουίτα του δέκα γυναίκες, σε ένα πάρτι, το οποίο κράτησε μέχρι τις πέντε το πρωί.

Μάλιστα, ο Χάμιλτον εθεάθη να φιλάει την τραγουδίστρια της ραπ Φρίντα Σαρπ αλλά και οι δύο διέψευσαν την ερωτική πλευρά της σχέσης τους.

“Η Φρίντα είναι σαν αδερφή μου, καλή φίλη και δική μου και της Νικόλ. Δεν μπορούν να χαιρετηθούν δύο φίλοι χωρίς να προκύψει μυστήριο; Την επόμενη φορά ίσως να έχω χειραψία. Τρέλα!”, έγραψε στον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter ο Χάμιλτον.

Στο ίδιο μήκος κινήθηκε και η τοποθέτηση της Φρίντα, στην ίδια ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης: “Δεν βγαίνω με το Χάμιλτον. Είναι σαν αδερφός μου”.

Όλα αυτά στο Λονδίνο ενώ η φίλη του Χάμιλτον, Νικόλ Σρέζιντερ, βρίσκεται στο Λος Άντζελες. Ο Χάμιλτον έδωσε τηλεφωνικά εξηγήσεις στην Νικόλ, η οποία αν και οργισμένη, τελικά δέχθηκε την... απολογία του και τον συγχώρεσε.

Νικόλ ΣρέζιντερΛούις Χάμιλτον
Keywords
Τυχαία Θέματα