ΚΕΪΤ ΜΟΣ : Σοκ προκαλεί η τελευταία εμφάνιση του μοντέλου

Νυχτοπερπάτησε το Σάββατο η Κέιτ Μος (Kate Moss) που συντροφιά με τη μητέρα της Λίντα Ροσίνα (Linda Rosina) και το σύζυγο της Τζέμι Χίνς (Jamie Hince), παρευρέθηκε στη συναυλία του Τζορτζ Μάικλ στο Royal Albert Hall στο Λονδίνο.

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε το μοντέλο κατά την έξοδο του.

Νυχτοπερπάτησε το Σάββατο η Κέιτ Μος (Kate Moss), που συντροφιά με τη μητέρα της Λίντα Ροσίνα (Linda Rosina) και το σύζυγο της Τζέμι Χίνς (Jamie Hince) παρευρέθηκε στη συναυλία του Τζορτζ Μάικλ στο Royal Albert Hall στο Λονδίνο.

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε το μοντέλο κατά την έξοδο του.

Μπορεί για ακόμη μια φορά οι στιλιστικές της επιλογές να ήταν άψογες, αλλά η ίδια δεν έδειχνε καθόλου fabulous.

Εντύπωση μάλιστα προκάλεσε το γεγονός ότι φαινόταν κουρασμένη και ολίγον τι γερασμένη. Σχεδόν συνομήλικη με τη μητέρα της έδειχνε. Οι ρυτίδες όχι απλά έχουν κάνει την εμφάνιση τους, αλλά παρόλα τα "βοηθήματα" που χρησιμοποιεί, δεν λένε να εγκαταλείψουν το προσωπάκι της.

Και τώρα που οι συγκεκριμένες φωτογραφίες κάνουν το γύρω του διαδικτύου, βλέπουμε την Κέιτ να αποχωρίζεται το ρόλο του "party animal" που έχει υιοθετήσει τελευταία. Άλλωστε τα τσιγάρα, τα ποτά και τα ξενύχτια ευθύνονται στο ότι η λαμπερή της εμφάνιση, άρχισε να παίρνει την κατιούσα.

Κέιτ Μος
Keywords
Τυχαία Θέματα