ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΛΕΧΟΥ : Τι λέει για τις πλαστικές επεμβάσεις

Για το εάν θα έμπαινε στη διαδικασία να αλλάξει κάτι στην εξωτερική της εμφάνιση μίλησε σε συνέντευξή της η Κατερίνα Λέχου.

Η ηθοποιός έκανε γνωστό πως δεν είναι "φαν" της πλαστικής επέμβασης και αν ήταν απαραίτητο να αλλάξει κάτι πάνω της, θα το σκεφτόταν πολύ σοβαρά.

Για το εάν θα έμπαινε στη διαδικασία να αλλάξει κάτι στην εξωτερική της εμφάνιση μίλησε σε συνέντευξή της η Κατερίνα Λέχου.

Η ηθοποιός έκανε γνωστό πως δεν

είναι "φαν" της πλαστικής επέμβασης και αν ήταν απαραίτητο να αλλάξει κάτι πάνω της, θα το σκεφτόταν πολύ σοβαρά.

"Όταν βλέπεις ένα καλό αποτέλεσμα, το ζηλεύεις και όταν βλέπεις ένα κακό, σκέφτεσαι να μην την πατήσεις. Οι πλαστικές επεμβάσεις έχουν μεγάλο ποσοστό αποτυχίας, μην κοιτάτε που δεν το λένε οι γιατροί. Πώς το ρισκάρεις αυτό, λοιπόν; Και ξέρω πολύ καλά ότι μια επέμβαση αντικατοπτρίζει τη σχέση μας με τον θάνατο. Όταν προσπαθείς να μην δείχνεις γέρος, είναι σαν να το διώχνεις μακριά σου. Εγώ ξέρω ότι θα πεθάνω. Προσπαθώ να το πιστέψω, ότι δεν μπορώ να το αποφύγω. Δεν μπορώ να το καθυστερήσω με την πλαστική επέμβαση. Έτσι, όλα αυτά είναι στο μυαλό μου ένα κουβάρι, δεν θα πήγαινα ελαφρά τη καρδία να το κάνω. Θα το σκεφτόμουν πάρα πολύ. Δεν το αποκλείω όμως κιόλας", δήλωσε στο "TV 'Έθνος".

Κατερίνα Λέχου
Keywords
Τυχαία Θέματα