Καρέ καρέ η σύλληψη

Στο αστυνομικό τμήμα του Συντάγματος οδηγήθηκε ο Αιμίλιος Λιάτσος μετά τη σύλληψή στα γραφεία της εφημερίδας του “Παρασκευή και 13”.

Η σύλληψη έγινε μετά από μήνυση που κατέθεσε εις βάρος του η δικηγόρος και σύζυγος του Πάνου Καμμένου, Έλενα Τζούλη και αφορούσε το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Παρασκευή +13» στις 30 Μαρτίου. Η κ. Τζούλη επικαλείται παραβίαση ασφαλιστικών μέτρων που είχε κερδίσει η ίδια κατά της εφημερίδας «Παρασκευή

και 13», απαγορεύοντας στην αναφορά του ονόματος της κ. Τζούλη.

Στο αστυνομικό τμήμα του Συντάγματος οδηγήθηκε ο Αιμίλιος Λιάτσος μετά τη σύλληψή στα γραφεία της εφημερίδας του “Παρασκευή και 13”.

Η σύλληψη έγινε μετά από μήνυση που κατέθεσε εις βάρος του η δικηγόρος και σύζυγος του Πάνου Καμμένου, Έλενα Τζούλη και αφορούσε το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Παρασκευή +13» στις 30 Μαρτίου. Η κ. Τζούλη επικαλείται παραβίαση ασφαλιστικών μέτρων που είχε κερδίσει η ίδια κατά της εφημερίδας «Παρασκευή και 13», απαγορεύοντας στην αναφορά του ονόματος της κ. Τζούλη.

Σύμφωνα με πηγή που επικαλείται η ιστοσελίδα newskosmos ο Αιμίλιος Λιάτσος βρίσκεται σε κατάσταση αλλοφροσύνης και καλούσε το γραφείο του να τηλεφωνήσει μεταξύ άλλων στον Βενιζέλο και τον δημοσιογράφο Νίκο Χατζηνικολάου.

Εν τω μεταξύ, ο Πάνος Καμμένος έσπευσε να ανακοινώσει τη σύλληψη Λιάτσου στο twitter: “Τέλος συκοφάντες, έρχονται οι πλαστογράφοι”, σχολίασε.

Δείτε τις φωτογραφίες 

(Πηγή φωτογραφιών: fimotro)

Keywords
Τυχαία Θέματα