ΙΣΜΗΝΗ ΚΑΛΕΣΗ : Τι κάνει σήμερα η ηθοποιός

Τη γνωρίσαμε μέσα από επιτυχημένους τηλεοπτικούς και θεατρικούς ρόλους, πλέον όμως, δεν εργάζεται ως ηθοποιός.

Γιατί εγκατέλειψε η Ισμήνη Καλέση την υποκριτική; Με τι ασχολείται σήμερα; Γιατί έχει σταματήσει να βλέπει τηλεόραση;

Τη γνωρίσαμε μέσα από επιτυχημένους τηλεοπτικούς και θεατρικούς ρόλους, πλέον όμως, δεν εργάζεται ως ηθοποιός.

Γιατί εγκατέλειψε η Ισμήνη Καλέση την υποκριτική; Με τι ασχολείται σήμερα; Γιατί έχει σταματήσει να βλέπει τηλεόραση;

Η ίδια έδωσε τις απαντήσεις μέσα από συνέντευξη που παραχώρησε στο newsbeast.gr

“Η

αλήθεια είναι πως από τότε που ξεκίνησα να παιδεύω τον εαυτό μου με τα “καλλιτεχνικά”, πάντα είχα δυνατότητα επιλογής. (Φυσικά ανάμεσα στις προτάσεις που δεχόμουν). Κι έτσι – αφού γλυκό κάνεις με ό,τι υλικά βρίσκονται στο σπίτι – ευτύχησα να συμμετέχω σε παραστάσεις, γιατί στο θέατρο αναφερόμουν – που στο μεγαλύτερο ποσοστό τους, τις απολάμβανα”, λέει. Και συνεχίζει:

“Γιατί αυτό είναι το θέατρο. Πρώτα ευφορία και απόλαυση για τον ηθοποιό (και ίσως και η μοναδική πληρωμή του). Αυτή τη χρονιά λοιπόν, όχι βέβαια πως οι προτάσεις “τρέχουν από τα μπατζάκια” αλλά δεν έκατσε κάτι που να με προκαλεί. Η τελευταία μου συνεργασία ήταν το 2010 με την ομάδα των “Θεατρίνων Θεατές” και το άκρως πολιτικοποιημένο έργο του Όσκαρ Ουάϊλντ “Η σημασία του να είναι κανείς φοβερός”.

Στο χρόνο που διαθέτει φροντίζει για την περίθαλψη και προστασία των αδέσποτων ζώων. Μαθαίνει κινέζικα χωρίς να ξέρει, όπως σημειώνει, το λόγο και ενημερώνεται για την πολιτική κατάσταση, παρότι κάποιοι την παρουσίαζαν ως ένα σέξι απολιτικό ον.

“Σε επίπεδο κοινωνικό από τότε που με θυμάμαι μέσα στα ενδιαφέροντά μου ήταν πάντα η πολιτική για τον τρόπο που καθόριζε τις ζωές μας. (Βέβαια κατά καιρούς κάποιοι συνάδελφοί σας με παρουσίαζαν σαν ένα σέξι απολιτικό ον, δηλαδή ό,τι δεν είμαι). Τη στιγμή που με ρωτάτε, η άσκηση της πολιτικής έχει αρνητικό πρόσημο όπως και ο τρόπος που ο “κυρίαρχος” λαός αποτύπωσε στην κάλπη την προτίμησή του”, αναφέρει.

Και προσθέτει: “Σε προσωπικό επίπεδο δραστηριοποιούμαι με όποιον τρόπο σκαρφίζομαι για την ανακούφιση, περίθαλψη, προστασία των αδέσποτων ζώων που δίπλα μας, υφίστανται τις συνέπειες του “πολιτισμού” μας. Επίσης, αυτό το χειμώνα ξεκίνησα σπουδές στην κινεζική γλώσσα, δεν ξέρω γιατί. Από καιρό ασχολούμαι με τη συγγραφή παιδικών παραμυθιών και πάλι με συμπεριλαμβάνω στους “τυχερούς” που μπορούν να έχουν ενδιαφέροντα γιατί ο αγώνας για χαράτσια, εφορίες, ΔΕΗ, ΟΤΕ κ.λπ. δεν αφήνει χρόνο για όνειρα, πόσο μάλλον για ενδιαφέροντα”.

Πάντως, υποστηρίζει ότι: “Δε ζούσα ποτέ από το επάγγελμά μου. Μη νομίζετε και στις καλές εποχές ήταν δύσκολο ένας ηθοποιός αλλάζοντας δύο εργοδότες το χρόνο να ανταπεξέρχεται στις υποχρεώσεις του, πόσο μάλλον τώρα. Κι από πολύ νωρίς οργάνωσα τη ζωή μου με παράλληλη επιχείρηση που μου έδινε και ελπίζω να συνεχίσει μια αξιοπρεπή επιβίωση”, αναφέρει.

Για να προσθέσει: “Απ’ την άλλη, τι σημαίνει “παλεύω επάνω στο επάγγελμά μου”. Να σας

Keywords
Αναζητήσεις
ισμηνη καλεση πορνο σεξ, ??? ??
Τυχαία Θέματα