ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ : Αποκαλύψεις στο νέο του βιβλίο, ποιοί χάνουν τον ύπνο τους

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ επιστρέφει με ένα βιβλίο που θα κάνει αρκετούς να θέλουν να κρυφτούν, όπως υποστηρίζει ο ίδιος σε Δελτίο Τύπου που εξέδωσε.

Αποκαλύπτει, σύμφωνα πάντα με τον ίδιο, αλλά και θα ξεσκεπάσει όλους εκείνους που εκμεταλλεύτηκαν τόσο τον ίδιο όσο και τον μύθο της μητέρας του, Αλίκης Βουγιουκλάκη.

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ επιστρέφει με ένα βιβλίο που θα κάνει αρκετούς να θέλουν να κρυφτούν, όπως υποστηρίζει ο ίδιος σε Δελτίο Τύπου που εξέδωσε.

Αποκαλύπτει, σύμφωνα πάντα με τον ίδιο, αλλά και θα ξεσκεπάσει όλους εκείνους που εκμεταλλεύτηκαν τόσο τον ίδιο όσο και τον

μύθο της μητέρας του, Αλίκης Βουγιουκλάκη.

Σας παραθέτουμε όλο το Δελτίο Τύπου το οποίο και ανάρτησε στο προφίλ του στο Facebook:

«Ανακοινώνω ότι το δεύτερο μου βιβλίο θα κυκλοφορήσει το καλοκαίρι του 2013 και θα το επιμεληθεί η καταξιωμένη στο χώρο Κάκια Ιγερινού. Προσωρινός τίτλος “ΤΟΣΟ ΚΟΝΤΑ, ΤΟΣΟ ΜΑΚΡΥΑ”. Πρόκειται για ένα αυτοβιογραφικό βιβλίο, και πιο συγκεκριμένα μια καταγραφή και κριτική των γεγονότων με έμφαση στα χρόνια από το 1996, μέχρι τώρα. Γιατί πρέπει όλοι να μάθετε την πραγματική αλήθεια .

Γιατί το οφείλω στον εαυτό μου και σε σας, πού δεν με ξέρετε προσωπικά και έχετε κρίνει τα γεγονότα από ότι λέγανε τα ΜΜΕ και διάφοροι καλοθελητές . Θα πάθετε την πλάκα σας με αυτά που θα διαβάσετε. Λαμόγια , εκμεταλλευτές , μα…κες που είχαν την εντύπωση ότι δεν καταλάβαινα τι κάνανε.

Θα νομίζεται ότι είναι μυθιστόρημα , και όμως. Θα μάθετε τι γίνεται πίσω από τα φώτα και τη λάμψη της ομολογουμένως ψεύτικη και σάπιας showbiz.

Είμαι σίγουρος ότι από τώρα πολλοί και πολλές θα χάσουν τον ύπνο τους, πολλοί δεν θα ξέρουν πού να κρυφτούν. Όμως δεν μπορώ να μην καταγράψω τα γεγονότα στην αληθινή τους εκδοχή. Ξέρετε όλοι ότι σιχαίνομαι το ψέμα και την υποκρισία, ακόμα και εάν υπάρξει προσωπικό κόστος για μένα. Υπομονή ένα χρόνο. Δε νομίζω ότι έχει κανείς μπει στη διαδικασία να γράψει ένα παρόμοιο βιβλίο, τουλάχιστον στην Ελλάδα.

 Η αντίστροφη μέτρηση για κάποιους πού νομίζουν ότι θα μείνουν για πάντα στο απυρόβλητο έχει αρχίσει . Κάντε υπομονή και ο ουρανός θα γίνει πιο γαλανός, όπως λέει και το τραγούδι…»

Γιώργος Σφακιανάκης


Γιάννης Παπαμιχαήλ
Keywords
Τυχαία Θέματα