Επιστροφή στην πίστα

Ο Κώστας Καραφώτης επέστρεψε στη νυχθερινή Αθήνα και θα εμφανίζεται με τον Ανδρέα Στάμο και την Έλενα Παπαϊωάννου.

Στην πρεμιέρα που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 28 Απριλίου, το μαγαζί ήταν γεμάτο με επώνυμους και μη θαυμαστές των καλλιτεχνών που διασκέδασαν μέχρι το πρωί. “Θα έχουμε ένα καλοκαίρι γεμάτο διασκέδαση και χορό. Νομίζω αυτό θέλουμε πια, όχι άλλα προβλήματα”, δήλωσε χαρακτηριστικά ο Κώστας, ενώ τόσο ο

Ανδρέας και η Ελεάννα τόνισαν ότι ο κόσμος έχει ανάγκη να διασκεδάσει για να ξεχάσει έστω και λίγο τις δύσκολες στιγμές που περνάμε.

Ο Κώστας Καραφώτης επέστρεψε στη νυχθερινή Αθήνα και θα εμφανίζεται με τον Ανδρέα Στάμο και την Έλενα Παπαϊωάννου.

Στην πρεμιέρα που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 28 Απριλίου, το μαγαζί ήταν γεμάτο με επώνυμους και μη θαυμαστές των καλλιτεχνών που διασκέδασαν μέχρι το πρωί. “Θα έχουμε ένα καλοκαίρι γεμάτο διασκέδαση και χορό. Νομίζω αυτό θέλουμε πια, όχι άλλα προβλήματα”, δήλωσε χαρακτηριστικά ο Κώστας, ενώ τόσο ο Ανδρέας και η Ελεάννα τόνισαν ότι ο κόσμος έχει ανάγκη να διασκεδάσει για να ξεχάσει έστω και λίγο τις δύσκολες στιγμές που περνάμε.

Στο μαγαζί βρέθηκε και η Χριστίνα Δημητρίου με τις φίλες της και την αδερφή της Στέλλα. Μπορεί η όμορφη παρουσιάστρια του Κυπριακού LTV να παντρεύεται τον αγαπημένο της Χάρη Μιχαήλ στην Λευκωσία στις 5 Μαΐου, όμως διοργάνωσε το μπάτσελορ στην Ελλάδα και μάλιστα στην πρεμιέρα του Κώστα Καραφώτη.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Keywords
Τυχαία Θέματα