ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΗΛΕΙΑ : Αποδοκίμασαν έντονα την παπαδιά και τον εραστή της

14:45 5/9/2012 - Πηγή: Radar.gr

Στην Εισαγγελία Πύργου οδηγήθηκαν για να απολογηθούν οι δύο δράστες της στυγερής δολοφονίας που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Πολίτες από την περιοχή συγκεντρώθηκαν από το πρωί έξω από την Εισαγγελία του Πύργου περιμένοντας τη 43χρονη παπαδιά και τον 41χρονο εραστή της οι οποίοι μόλις έφτασαν αποδοκιμάστηκαν έντονα και με πολύ σκληρούς χαρακτηρισμούς.

Στην Εισαγγελία Πύργου οδηγήθηκαν για να απολογηθούν οι δύο δράστες της στυγερής δολοφονίας που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Πολίτες από την περιοχή συγκεντρώθηκαν από το πρωί έξω από την Εισαγγελία του Πύργου περιμένοντας

τη 43χρονη παπαδιά και τον 41χρονο εραστή της οι οποίοι μόλις έφτασαν αποδοκιμάστηκαν έντονα και με πολύ σκληρούς χαρακτηρισμούς.

Οι δύο δράστες σύμφωνα με το patrisnews.gr προσήχθησαν στις 11.30 στην Εισαγγελία Πύργου.

H προσαγωγή έγινε μέσω αυξημένων μέτρων ασφαλείας από τις Αστυνομικές δυνάμεις και ήδη οι δυο φέροντες ως βασικοί κατηγορούμενοι της εν ψυχρώ δολοφονίας του ιερέα βρίσκονται ενώπιον του Εισαγγελέα και του Ανακριτή...

Σύμφωνα με πληροφορίες θα ζητήσουν αναβολή ενώ είναι αξιοσημείωτο ότι κανείς δικηγόρος δεν δεχόταν να τους εκπροσωπήσει...

Σε λίγο αναμένεται να ξεκινήσει και η συνέντευξη Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηλείας όπου θα υπάρξει και η επίσημη ανακοίνωση με τις λεπτομέρειες που οδήγησαν στην διαλεύκανση του εγκλήματος.

Ελλάδα
Keywords
Τυχαία Θέματα