ΕΔΩΣΑΝ ΑΣΥΛΟ : Στον Πακιστανό "δράκο" της Πάρου

Άγνωστα στοιχεία από το παρελθόν του Πακιστανού "δράκου" έφερε στο φως της δημοσιότητας το Πρώτο Θέμα αποκαλύπτοντας ότι το ελληνικό κράτος πριν από δύο χρόνια είχε δώσει άσυλο στον πακιστανό "δράκο" της Πάρου και μάλιστα λίγες μέρες πριν απελαθεί καθώς είχε περάσει παράνομα τα ελληνοτουρκικά σύνορα.

Ο Πακιστανός που κακοποίησε βάναυσα το 15χρονο κορίτσι στη Χρυσή Ακτή της Πάρου είχε καταθέσει αίτηση ασύλου δηλώνοντας Αφγανός, θύμα πολέμου.  

Άγνωστα στοιχεία από το παρελθόν

του Πακιστανού "δράκου" έφερε στο φως της δημοσιότητας το Πρώτο Θέμα αποκαλύπτοντας ότι το ελληνικό κράτος πριν από δύο χρόνια είχε δώσει άσυλο στον πακιστανό "δράκο" της Πάρου και μάλιστα λίγες μέρες πριν απελαθεί καθώς είχε περάσει παράνομα τα ελληνοτουρκικά σύνορα.

Ο Πακιστανός που κακοποίησε βάναυσα το 15χρονο κορίτσι στη Χρυσή Ακτή της Πάρου είχε καταθέσει αίτηση ασύλου δηλώνοντας Αφγανός, θύμα πολέμου.  

Σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα, οι Αρχές του έδωσαν επίσημη άδεια παραμονής ενός μήνα στην Ελλάδα, μέχρι να εξεταστεί η αίτηση του ταξίδεψε μέχρι την Αθήνα, όμως όταν η αίτηση του απορρίφθηκε ήταν πολύ αργά για τις αρχές να τον εντοπίσουν.

Ο Αχμέτ Βακάς κυκλοφορούσε στο κέντρο της Αθήνας και πουλούσε λαθραία προϊόντα ενώ είχε δώσει και συνέντευξη σε Πακιστανική εφημερίδα μιλώντας για τον τρόπο με τον οποίο πέρασε παράνομα τα σύνορα.

Όπως είχε δηλώσει στην εφημερίδα "Daily Times" του Πακιστάν, για να συγκεντρώσει το ποσό που του ζητούσαν οι δουλέμποροι, πούλησε γη της οικογένειάς του και ζήτησε από τον αδελφό του να δανειστεί από συγγενείς και φίλους ώστε να τον βοηθήσει οικονομικά.

Ελλάδα
Keywords
Τυχαία Θέματα