ΜΠΟΜΠ ΝΤΙΛΑΝ : Επανέρχεται στη δισκογραφία για τελευταία φορά;

Κάθε νέα του δουλειά αναμένεται με ανυπομονησία καθώς ο Μπομπ Ντίλαν είναι αναμφισβήτητα ένας από τους τελευταίους εναπομείναντες καλλιτέχνες αυτής της εμβέλειας.

Με τίτλο "Τρικυμία" ο Μπομπ Ντίλαν επανέρχεται στη δισκογραφία και σύμφωνα με Τα Νέα, παρότι το κοινό δεν έχει ακούσει ακόμη τίποτε από αυτό, ήδη το "Tempest", όπως είναι ο τίτλος του 35ου άλμπουμ του 71χρονου Μπομπ, βρίσκεται ήδη στην πέμπτη θέση στη λίστα με τις πωλήσεις

του Amazon.com (μετρώντας, δηλαδή, γενναίες προπαραγγελίες).

Κάθε νέα του δουλειά αναμένεται με ανυπομονησία καθώς ο Μπομπ Ντίλαν είναι αναμφισβήτητα ένας από τους τελευταίους εναπομείναντες καλλιτέχνες αυτής της εμβέλειας.

Με τίτλο "Τρικυμία" ο Μπομπ Ντίλαν επανέρχεται στη δισκογραφία και σύμφωνα με Τα Νέα, παρότι το κοινό δεν έχει ακούσει ακόμη τίποτε από αυτό, ήδη το "Tempest", όπως είναι ο τίτλος του 35ου άλμπουμ του 71χρονου Μπομπ, βρίσκεται ήδη στην πέμπτη θέση στη λίστα με τις πωλήσεις του Amazon.com (μετρώντας, δηλαδή, γενναίες προπαραγγελίες).

Η ερώτηση πάντως που προκύπτει και αυτή τη φορά είναι αν ο τίτλος του δίσκου του μπορεί να συνδέεται με το... κύκνειο άσμα του Σαίξπηρ. 

Τρικυμία λεγόταν το τελευταίο έργο που είχε γράψει ο Σαίξπηρ και το περιοδικό Rolling Stone αναρωτιέται μήπως ο Ντίλαν επέλεξε αυτόν τον τίτλο για να σηματοδοτήσει και το δικό του τέλος στη δισκογραφία καθώς είναι γνωστη η αγάπη του τραγουδοποιού για τον Βρετανό θεατρικό συγγραφέα.

Ο Ντίλαν δεν ενθαρρύνει τέτοιες υποθέσεις.

"Το τελευταίο έργο του Σαίξπηρ λεγόταν "Η τρικυμία".

O τίτλος του δίσκου μου είναι απλά "Τρικυμία".

Είναι δύο τελείως διαφορετικά πράγματα".

Μπόμπ Ντίλαν
Keywords
Τυχαία Θέματα