ΜΠΕΡΕΝΙΣ ΜΑΡΛΟ : "Ο ιδανικός άνδρας δεν χρειάζεται να είναι όμορφος"

Το κορίτσι του Τζέιμς Μποντ, για το οποίο μιλάει όλος ο κόσμος, ποζάρει με εσώρουχα στον φωτογραφικό φακό γνωστού περιοδικού.

Αν και η ίδια είναι μία από τις πιο όμορφες γυναίκες στον πλανήτη, η Μπερενίς Μαρλό (Berenice Marlohe) αποκαλύπτει ότι ο ιδανικός άνδρας για εκείνη δεν χρειάζεται να είναι όμορφος. 

Το κορίτσι του Τζέιμς Μποντ, για το οποίο μιλάει όλος ο κόσμος, ποζάρει με εσώρουχα στον φωτογραφικό φακό γνωστού περιοδικού.

Αν και η ίδια είναι μία από τις πιο όμορφες γυναίκες στον πλανήτη, η Μπερενίς Μαρλό (Berenice Marlohe) αποκαλύπτει ότι ο ιδανικός άνδρας για εκείνη

δεν χρειάζεται να είναι όμορφος. 

Μιλώντας στο περιοδικό FHM, η Γαλλίδα ηθοποιός, που πρωταγωνιστεί στο Skyfall, αναφέρει: «Δεν χρειάζεται να είναι όμορφος. Αν δεν έχει τίποτα να πει ή αίσθηση του χιούμορ, τότε δεν είναι ελκυστικός. Το χάρισμα και η αίσθηση του χιούμορ είναι αυτά που σε κάνουν να πεις ‘ουάου’».

Μπορεί να είναι ποθητή, ωστόσο η ίδια δηλώνει πως προτιμά να υποδυθεί έναν τον ρόλο ενός άνδρα, παρά μιας γυναίκας. «Θα ήθελα πολύ να υποδυθώ τον Τζόκερ στο επόμενο Μπάτμαν. Οι ρόλοι που μου αρέσουν περισσότερο, συνήθως δίνονται σε άνδρες. Για παράδειγμα αυτός του Gary Oldman στο ‘The Firm’. Ήταν τόσο καλή η ερμηνεία του και τέτοιοι χαρακτήρες μου αρέσουν στις ταινίες. Τρελοί και έντονοι», δήλωσε, προσθέτοντας ότι το όνειρό της είναι να παίξει έναν ρόλο κακού, και συγκεκριμένα «αρχηγού της μαφίας».

Μπερενίς Μαρλό
Keywords
Αναζητήσεις
μπερενις μαρλο
Τυχαία Θέματα