ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ : Τι είπε για το θάνατο του Νίκου Σεργιανόπουλου!

Για πρώτη φορά η ηθοποιός Αλεξάνδρα Παλαιολόγου άνοιξε την καρδιά της και μίλησε για τον αδικοχαμένο ηθοποιό Νίκο Σεργιανόπουλο, με τον οποίο είχαν πρωταγωνιστήσει στην τηλεοπτική σειρά "Δύο ξένοι". Ο δημοφιλής ηθοποιός, υπενθυμίζουμε, είχε άγρια δολοφονηθεί μέσα στο ίδιο του το σπίτι.

Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, σε συνέντευξη στο περιοδικό "Down Town" της Κύπρου, αποκάλυψε για πρώτη φορά πώς βίωσε την είδηση του θανάτου του συναδέλφου της:

Για πρώτη φορά η ηθοποιός Αλεξάνδρα Παλαιολόγου άνοιξε την καρδιά της και

μίλησε για τον αδικοχαμένο ηθοποιό Νίκο Σεργιανόπουλο, με τον οποίο είχαν πρωταγωνιστήσει στην τηλεοπτική σειρά "Δύο ξένοι". Ο δημοφιλής ηθοποιός, υπενθυμίζουμε, είχε άγρια δολοφονηθεί μέσα στο ίδιο του το σπίτι.

Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, σε συνέντευξη στο περιοδικό "Down Town" της Κύπρου, αποκάλυψε για πρώτη φορά πώς βίωσε την είδηση του θανάτου του συναδέλφου της:

“Τι μου θυμίζεις τώρα! Θυμάμαι το Νίκο να είναι ο τυπικότερος απ' όλους μας. Πάντα πρώτος ερχόταν στο γύρισμα, πάντα διαβασμένος κι έτοιμος!

Δεν ήταν εξωστρεφής άνθρωπος, δεν έκανε πολλά αστεία στη δουλειά, αλλά ήταν απίστευτος επαγγελματίας. Τρομερός στη δουλειά του και ασύλληπτα ταλαντούχος. Πολύ στενοχωρήθηκα με το τέλος που είχε. Είχα σοκαριστεί, είχα στενοχωρηθεί. Δεν ξέρω πώς να στο περιγράψω.

Κοίτα, δεν ήμασταν ποτέ στενοί φίλοι, όμως, ακόμη και μετά το τέλος της σειράς, βγαίναμε που και που σε καμιά ταβερνούλα και τα λέγαμε. Κάναμε λίγη παρέα. Λυπήθηκα πολύ.

Ήταν τρομερό αυτό που συνέβη και, αν κι έχουν περάσει τόσα χρόνια πια, με πληγώνει όταν το σκέφτομαι”.

Νίκος ΣεργιανόπουλοςΑλεξάνδρα Παλαιολόγου
Keywords
Τυχαία Θέματα