MIA ΕΛΛΗΝΙΔΑ : Ανάμεσα στους πιο όμορφους νέους ηθοποιούς του IMDB

21:30 8/8/2012 - Πηγή: Radar.gr

Είναι νέα, ωραία και ταλαντούχα και δεν έχει περάσει απαρατήρητη από τη μεγαλύτερη κινηματογραφική βάση δεδομένων στο διαδίκτυο, το IMDB.

Γεννήθηκε στο Μαρούσι αλλά μοιράζει το χρόνο της ανάμεσα στη Νέα Υόρκη, το Λος Αντζελες, το Βερολίνο και φυσικά την Αθήνα.

Είναι νέα,

ωραία και ταλαντούχα και δεν έχει περάσει απαρατήρητη από τη μεγαλύτερη κινηματογραφική βάση δεδομένων στο διαδίκτυο, το IMDB.

Γεννήθηκε στο Μαρούσι αλλά μοιράζει το χρόνο της ανάμεσα στη Νέα Υόρκη, το Λος Αντζελες, το Βερολίνο και φυσικά την Αθήνα.

Ο λόγος για την Άννα Ρεζάν Κριτσέλη, η οποία φιγουράρει στο νούμερο 4 της λίστας με τους πιο όμορφους και ταλαντούχους νέους ηθοποιούς του IMDB,  με την Έμα Στόουν στο νούμερο 1, τον Ρόμπερτ Πάτινσον στο νούμερο 2 και την Ρέιτσελ Μακ Άνταμς στην τρίτη θέση.

Η Άννα ανέβηκε πρώτη φορά στη σκηνή όταν ήταν 12 χρόνων. Στα 15 έκανε την πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση ως μπαλαρίνα στη σειρά “Νταντά αμέσου δράσεως” στο Mega.

Συμμετείχε στην ταινία “Κάθαρση” και υποδύθηκε την Αρτεμισία στα “Ματωμένα χώματα” του Κώστα Κουτσομύτη. Ερμήνευσε τον ρόλο της Σοφίας στην ταινία “La Commedia”, με τον Ρομπέρτο Μπενίνι. Επίσης, έπαιξε στο “Show Bitch!” του Νίκου Ζερβού και το σίριαλ “Η ζωή της άλλης”.

Άννα Ρεζάν Κριτσελή]]>
Keywords
Αναζητήσεις
ρομπερτ πατινσον ιμδβ, ελενα κριτσελη
Τυχαία Θέματα