LADY GAGA : Ερωτεύτηκε στην Κρήτη

Όπως σας έχουμε γράψει, η Lady Gaga χτίζει το σπίτι των ονείρων της στην Κρήτη.

Και σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τα ξένα Μέσα, πλέον η εκκεντρική τραγουδίστρια έχει ένα λόγο παραπάνω να το τελειώσει μια ώρα αρχύτερα το παλατάκι της, αφού βρήκε τον έρωτα της ζωής της στο ελληνικό νησί.

Όπως σας έχουμε γράψει, η Lady Gaga χτίζει το σπίτι των ονείρων της στην Κρήτη.

Και

σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τα ξένα Μέσα, πλέον η εκκεντρική τραγουδίστρια έχει ένα λόγο παραπάνω να το τελειώσει μια ώρα αρχύτερα το παλατάκι της, αφού βρήκε τον έρωτα της ζωής της στο ελληνικό νησί.

Όλα ξεκίνησαν όταν η Gaga έκανε επίσκεψης αστραπή στην Κρήτη και κεραυνοβολήθηκε με τον ιδιοκτήτη γνωστού εστιατορίου στην Πλάκα, ονόματι Giovanni.

Οι δύο τους συναντήθηκαν για πρώτη φορά στο κατάστημα του Giovanni. Πηγή αναφέρει ότι η τραγουδίστρια θέλει συνεχώς να βρίσκεται στο πλευρό του έρωτά της και το παλάτι αξίας 10 εκατομμυρίων δολαρίων που χτίζει στην Ελούντα, μαρτυρά ότι η Lady Gaga ήρθε στην Κρήτη για... να μείνει.

Ο Giovanni μάλιστα, της μαθαίνει ελληνικά, κάτι το οποίο της είναι από ό,τι φαίνεται ευχάριστο, καθώς η ίδια σε εμφάνισή της στη Σαντορίνη το 2012 είχε εντυπωσιάσει με τις γνώσεις της στην ελληνική…

Lady Gaga
Keywords
Τυχαία Θέματα