CNN : Οι Έλληνες αθλητές στερούνται ιατρικής υποστήριξης

13:15 4/8/2012 - Πηγή: Radar.gr

Άλλοι παίρνουν τα χρυσά και άλλοι τη δόξα στου Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου που και πάλι πρωταγωνιστεί η χώρα μας και η κρίση την οποία βιώνει.

Το CNN αφιέρωσε αρκετό χρόνο με την παρουσιάστρια εκπομπής και την ανταποκρίτρια του Δικτύου στην Ελλάδα να αναλύει τη φετινή κατάσταση της χώρας μας στην Ολυμπιάδα ενώ σε πρώτο πλάνο βρέθηκε

και ο αποκλεισμός της Βούλας Παπαχρήστου λόγω του ρατσιστικού σχολίου στο twitter.

Άλλοι παίρνουν τα χρυσά και άλλοι τη δόξα στου Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου που και πάλι πρωταγωνιστεί η χώρα μας και η κρίση την οποία βιώνει.

Το CNN αφιέρωσε αρκετό χρόνο με την παρουσιάστρια εκπομπής και την ανταποκρίτρια του Δικτύου στην Ελλάδα να αναλύει τη φετινή κατάσταση της χώρας μας στην Ολυμπιάδα ενώ σε πρώτο πλάνο βρέθηκε και ο αποκλεισμός της Βούλας Παπαχρήστου λόγω του ρατσιστικού σχολίου στο twitter.

Για την ακρίβεια η Ελίντα λαμπροπούλου από την Ελλάδα εξηγούσε σε ζωντανή σύνδεση ότι η κρίση "ανέδειξε σε κοινοβουλευτική δύναμη την ακροδεξιά παράταξη της Χρυσής Αυγής με την οποία φέρεται να είχε σχέσεις η συγκεκριμένη αθλήτρια" και φυσικά τόνισε ότι το θέμα απασχόλησε για αρκετές μέρες την επικαιρότητα.

Δεν παρέλειψε, παράλληλα να αναφερθεί εκτενώς στις περικοπές που έχει υποστεί ο αθλητισμός στις επιχορηγήσεις από το 2008 αλλά και στα προβλήματα των Ελλήνων αθλητών οι οποίοι σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ανταποκρίτριας "στερούνται ακόμη και βασικής ιατρικής υποστήριξης σε πολλές περιπτώσεις".

 Πάντως, είτε κάποιος συμφωνεί είτε όχι, η Ελλάδα αποτελεί παράγοντα εξελίξεων και ευτυχώς τουλάχιστον, παρά τη δυσμενή της θέση, η Αμερικανίδα παρουσιάστρια φρόντισε να επισημάνει ότι στη χώρα μας γεννήθηκαν οι Ολυμπιακοί καθώς ακόμη και αυτό, τα τελευταία 24ωρα κάποιοι… γείτονές μας φρόντισαν να το αμφισβητήσουν!

CNNΟλυμπιακοί Αγώνες
Keywords
Τυχαία Θέματα