Ζαρντίμ: Αν ήταν οικονομικό παιχνίδι θα χάναμε από σήμερα

Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ ρωτήθηκε για την οικονομική κρίση της Ελλάδας με αφορμή τον αγώνα του Ολυμπιακού με τη Σάλκε και φρόντισε να ξεκαθαρίσει πως στο αγωνιστικό κομμάτι η ομάδα του δεν είναι… στο μνημόνιο.

Αναλυτικά η συνέντευξη Τύπου του Πορτογάλου προπονητή:

«Η κρίση στην Ελλάδα

όπως και στην Πορτογαλία έχει επηρεάσει το ποδόσφαιρο, όμως το ποδόσφαιρο ξεπερνάει τα οικονομικά δεδομένα. Αν παίζαμε ένα οικονομικό παιχνίδι με την Σάλκε θα είχαμε χάσει από σήμερα», σχολίασε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε:

«Ένας από τους στόχους μας είναι να κάνουμε περήφανη την Ελλάδα και τους Έλληνες και να δείξουμε κάτι καλό στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Ξέρουμε ότι θα έχουμε πολλούς φιλάθλους στο πλευρό μας και θα προσπαθήσουμε να τους δώσουμε χαρά».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στο αγωνιστικό κομμάτι: «Ο Ολυμπιακός έχει εξελιχθεί αρκετά από την πρώτη αγωνιστική. Σήμερα είμαστε πιο δυνατοί, πιο έτοιμοι. Όσο για τη Σάλκε, πιστεύω ότι συνεχίζει να είναι το ίδιο δυνατή. Θα αγωνιστούμε ισορροπημένα, όχι παθητικά, αλλά θέλουμε να μπούμε δυνατά και να εκμεταλλευτούμε τη δυνατότητα που έχουμε στο σκοράρισμα, κάτι που έχουμε καταφέρει στα προηγούμενα παιχνίδια. Ο στόχος μας είναι ξεκάθαρος. Να παρουσιάσουμε μια καλή εικόνα, θέλουμε να βελτιωνόμαστε συνεχώς και να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα, έτσι ώστε να διεκδικήσουμε στην έδρα μας την τελευταία αγωνιστική την πρόκριση στην επόμενη φάση».

Keywords
Τυχαία Θέματα