Ύβρεις κατά πάντων από την Ελένη Ζαρούλια

Δεν έχουν τέλος οι προσβλητικές αναφορές της Χρυσής Αυγής κατά προσώπων και θεσμών.

Σήμερα ήταν η Ελένη Ζαρούλια εκείνη που ανέλαβε να εκστομίσει ύβρεις από το βήμα της Βουλής. Πρώτος δέχθηκε τα πυρά ο Νίκος Δένδιας για την απαγόρευση συναθροίσεων γύρω από την Πατησίων, Ιουλιανού κ.ο.κ..

«Στο Δήμο Αθηναίων, στην πλατεία Αττικής, 500 παράνομοι πλανόδιοι πουλάνε τα πάντα όμως ο δήμος

και η ΓΑΔΑ παραμένουν αδιάφοροι. Γι’ αυτούς τους παράνομους η ΓΑΔΑ δεν έβγαλε ποτέ καμία απαγόρευση και η απόφαση είναι ρατσιστική μόνο για τους Έλληνες, ελάτε να μας συλλάβετε κ. Δένδια, μαζί με εμάς και τους Έλληνες» δήλωσε η κ. Ζαρούλια.

Ακολούθησαν οι αναφορές της στον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Κ. Τριαντάφυλλο. «Ο επαρχιώτης φέρελπις νεοπασόκος Τριαντάφυλλος, είναι ένας από τους 153 βουλευτές που είπε ναι στο Μνημόνιο. Αν πάταγε το ποδάρι του στις επιτροπές θα ήξερε αν έχουμε διαβάσει το νομοσχέδιο. Ας επιστρέψουν τα χρήματα στον λαό που το κόμμα του χρωστάει εκατομμύρια και να μην πιάνει στο στόμα του τη Χρυσή Αυγή. Ύστερα ας μιλήσουμε και για λαθραίους».

Η πλέον υβριστική αναφορά είχε στόχο τον κ. Δραγασάκη και την κόρη του. «Όσον αφορά στον κομμουνιστή κύριο Δραγασάκη, ας μας πει που βρίσκεται σήμερα η κόρη του. Βγήκε από την μπουζού η πρεζού που είναι μπλεγμένη σε κύκλωμα ναρκωτικών και εμπόριο όπλων; Να ανατρέξει στους νεκρούς της Marfin και στις ανακοινώσεις που βγήκαν από τα συντρόφια του υπέρ των αλβανών εγκληματιών για να καταλάβει ο ελληνικός λαός ποιος υπονομεύει το Σύνταγμα και τους νόμους της πατρίδας μας. Δεν έχουμε προσωπικά με τον κ. Δραγασάκη είναι πολιτική η αντιπαράθεση αλλά μην μας πουλάει πνεύμα και από πάνω», δήλωσε η βουλευτής.

«Είναι δυνατόν να λέτε τέτοια πράγματα και να αναφέρεστε σε παιδιά; Για τον κύριο Δραγασάκη πείτε ότι θέλετε. Είστε και εσείς μάνα. Όχι στα παιδιά αναφορές», ανέφερε έκπληκτος και αμήχανος ο αντιπρόεδρος της Βουλής Ι. Καλαντζής.

Keywords
Τυχαία Θέματα