Υποψήφιος στην Κ. Μακεδονία ο Μ. Μπόλαρης

«Είμαστε ενεργοί, δημοκρατικοί πολίτες. Μπορούμε ανεξάρτητοι και χωρίς κομματικές σκοπιμότητες να προχωρήσουμε μπροστά» είπε, επιμένοντας στο ανεξάρτητο της υποψηφιότητάς του, αλλά και προαναγγέλλοντας την συμπερίληψη στο ψηφοδέλτιό του προσώπων από την Κεντροαριστερά, την Κεντροδεξιά και την Αριστερά.

Ο κ. Μπόλαρης κατηγόρησε τις διοικήσεις του Παναγιώτη Ψωμιάδη και του Απόστολου Τζιτζικώστα στην Κεντρική Μακεδονία, για

«έλλειμμα πολιτικής, σχεδίου και οράματος», καταλογίζοντάς τους ότι «κινήθηκαν με τη λογική του επαρχιώτη που δίνει αναφορά στην Αθήνα και ζητιανεύει από την Αθήνα».

«Εμείς δεν ερχόμαστε να κάνουμε επαρχιώτικη πολιτική, αλλά να ασκήσουμε ευρωπαϊκές πολιτικές στην Κεντρική Μακεδονία, με δημοκρατία και συνοχή για την ανάπτυξη. Με βαθύ αίσθημα δημοκρατικής ευθύνης θέλουμε να υπηρετήσουμε τον τόπο στην περίοδο της κρίσης, να τεθούμε στην υπηρεσία των νέων παιδιών που μας κοιτάζουν στα μάτια και με αγωνία μας ρωτάνε που πάμε» επισήμανε ο κ. Μπόλαρης, δεσμευόμενος παράλληλα για απόλυτο σεβασμό στο δημόσιο χρήμα, καθώς, όπως είπε, στον τομέα αυτό η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας πρωταγωνίστησε αρνητικά τα προηγούμενα χρόνια.

Keywords
Τυχαία Θέματα