Υποψήφιος με τον Σπηλιωτόπουλο ο Κριστόφ Βαζέχα

«Η Αθήνα του πολιτισμού- Αθήνα του αθλητισμού είναι η Αθήνα που έχει τη μέγιστη τουριστική προβολή, άρα η Αθήνα που έχει τη μέγιστη δυνατή επισκεψιμότητα που φέρνει συνάλλαγμα, δίνει δηλαδή εισόδημα στους Αθηναίους και δημιουργεί θέσεις εργασίας.

Για αυτό ακριβώς τον λόγο, από την πρώτη στιγμή άνοιξα την αγκαλιά μου σε

όλους όσους προσέφεραν και προσφέρουν στον αθλητισμό, και από αυτές τις θέσεις είναι οι καλύτεροι πρεσβευτές αυτής της Αθήνας που μας αξίζει, αυτής της Αθήνας για την οποία νομίζουμε ότι μπορεί και δουλεύουμε να σταθεί στα πόδια της», δήλωσε ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, Άρη Σπηλιωτόπουλος.

Βαζέχα: Γιατί θα είμαι υποψήφιος

«Αποφάσισα να ενταχθώ στη Δημοτική Παράταξη «Αθήνα Μπορείς» και να υποστηρίξω με όλες μου τις δυνάμεις την πρόταση του Άρη Σπηλιωτόπουλου για μια διαφορετική Αθήνα. Μια Αθήνα του Πολιτισμού, των ανοικτών αθλητικών κέντρων, των νέων ανθρώπων. Μια Αθήνα που θα δίνει ευκαιρίες για άθληση, ποιότητα ζωής και θα αφήνει στο περιθώριο το έγκλημα και την παρανομία.

Επιθυμώ να συμβάλλω στο να βρεθεί η καλύτερη λύση στο θέμα του γηπέδου του Παναθηναϊκού. Λύση που θα αγκαλιαστεί πρώτα από τους ίδιους τους φιλάθλους του ιστορικού συλλόγου της Αθήνας, του οποίου είμαι μέλος εδώ και δεκαετίες. Λύση που θα αντιστοιχεί στην ιστορία και τον συμβολισμό της μεγάλης παναθηναϊκής οικογένειας.

Για αυτούς τους λόγους αποφάσισα να ενταχθώ στην κοινή προσπάθεια. Αποφάσισα να δώσω όλες μου τις δυνάμεις και την εμπειρία μου από τον επαγγελματικό αθλητισμό για να μετατραπεί η Αθήνα σε πόλο άθλησης και Πολιτισμού», δήλωσε από την πλευρά του ο παλαίμαχος παίκτης του «τριφυλλιού».

Keywords
Τυχαία Θέματα