Ξήλωσαν 700 μέτρα γραμμής του ΟΣΕ!

Ένας 22χρονος και ένας 71χρονος Ρομά στην Κορινθία σε Κιάτο και Βέλο αφαίρεσαν συνολικά 700 μέτρα σιδηροδρομικής γραμμής δικτύου του ΟΣΕ.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι δύο δράστες, που συνελήφθησαν, αφαίρεσαν την Τετάρτη 50 μέτρα σιδηροδρομικής γραμμής από το δίκτυο του ΟΣΕ στο Κιάτο, την έκοψαν σε κομμάτια, τα οποία στη συνέχεια επιχείρησαν να φορτώσουν σε ΙΧ φορτηγό αυτοκίνητο, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρουν, καθώς συνελήφθησαν

μετά την επέμβαση των αστυνομικών.

Επιπλέον, προέκυψε ότι το τελευταίο δίμηνο αυτή η ομάδα είχε διαπράξει άλλες τρεις κλοπές σιδηροδρομικών γραμμών, από όπου είχε αφαιρέσει συνολικά 700 μέτρα σιδηροδρομικής γραμμής δικτύου του ΟΣΕ.

Από την παράνομη δράση τους είχαν προκαλέσει ζημιά στο δίκτυο του Οργανισμού, η οποία ξεπερνά τις 40.000 ευρώ, σύμφωνα με τον αρμόδιο υπάλληλο του ΟΣΕ ενώ αναζητούνται τρείς συνεργοί τους.

Οι συλληφθέντες, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής, που περιλαμβάνει ακόμα τρία άτομα, οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου, ο οποίος τους παράπεμψε στον ανακριτή Κορίνθου.

Keywords
Τυχαία Θέματα