Ξεσπά ο δημοσιογράφος που ξεσκέπασε την παιδόφιλη καθηγήτρια

13:29 3/2/2013 - Πηγή: Matrix24

Ο Ολλανδός δημοσιογράφος Αλμπέρτο Στέχμαν που έφτασε μέσω ρεπορτάζ στα ίχνη της 52χρονης Ελληνίδας δηλώνει σοκαρισμένος αφού η καθηγήτρια φαίνεται ότι του «προσέφερε ένα δίχρονο για babysitting και σεξουαλικές πράξεις».

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Έθνος της Κυριακής», η αρχή έγινε όταν ο δημοσιογράφος, που ήθελε να αναδείξει το θέμα των χιλιάδων παιδόφιλων γυναικών, έστειλε ένα ηλεκτρονικό μήνυμα στον ιδρυτή του απαγορευμένου παιδοφιλικού κινήματος παρουσιαζόμενος ως παιδόφιλη γυναίκα που αναζητούσε βοήθεια γιατί πάλευε με τις ορμές της για μικρά κορίτσια.

Ο Μάρτιν Ουιτενμπόγκαρντ,

ιδρυτής του κινήματος, ήταν αυτός που παρέπεμψε τον δημοσιογράφο στην 52χρονη Ελληνίδα, η οποία του είπε μέσω e-mail ότι είναι πιο εύκολο για γυναίκες παιδόφιλες να ζουν στην Ελλάδα. Μια γυναίκα συνάδελφος του ήρθε στη χώρα μας για να συναντήσει από κοντά την καθηγήτρια.

Η Ισαβέλλα Ακτύπη συμβούλεψε τη δημοσιογράφο να κρύψει τα παιδοφιλικά αισθήματά της για να έρθει σε επαφή με ένα παιδί και της πρότεινε να εργαστεί ως baby sitter αφού της είπε ότι η ώρα του μπάνιου είναι μια καλή ευκαιρία γιατί το κοριτσάκι είναι πολύ μικρό για να το θυμάται αργότερα.

Ο Ολλανδός δημοσιογράφος είπε: «Σοκαρίστηκα που αυτή η κυρία μας προσέφερε ένα δίχρονο παιδί για να κάνουμε σεξ μαζί του. Αυτές είναι σκανδαλώδεις υποθέσεις. Είμαι χαρούμενος που η αστυνομία πήρε την πληροφορία και την έρευνα στα σοβαρά, συλλαμβάνοντας αυτή τη γυναίκα».

Από την πλευρά της η 52χρονη καθηγήτρια ξένων γλωσσών, συνελήφθη τη Δευτέρα από αστυνομικούς της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, κατηγορούμενη για πορνογραφία ανηλίκων, δήλωσε στο «Έθνος της Κυριακής» ότι είναι θεραπεύτρια ψυχικής υγείας – διπλωματούχος υπνοθεραπεύτρια και τάσσεται ενάντια σε κάθε σεξουαλική κακοποίηση, παρενόχληση και πορνογραφία ανηλίκων.

Keywords
Τυχαία Θέματα