Βρέθηκε το κρησφύγετο του Μαζιώτη

Αυτή την ώρα είναι σε εξέλιξη επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής.

Αστυνομικοί... χτένιζαν την περιοχή, αφού τον είχαν δει στα βίντεο από τις κάμερες του Ηλεκτρικού, ότι κινούνταν στο Μαρούσι. Κάτοικοι της γειτονιάς έδωσαν στοιχεία και οδήγησαν την Αντιτρομοκρατική στο διαμέρισμα που είχε νοικιάσει.

Συγκεκριμένα, ένοικος της πολυκατοικίας, τον αναγνώρισε και είπε ότι τον είχε δει να πηγαίνει σε διαμέρισμα του 5ου ορόφου, που βρίσκεται κοντά στο σταθμό του τρένου. Μάλιστα, ένα από τα 4 κλειδιά που βρέθηκαν στο σακίδιο Μαζιώτη, ταίριαζε με την κλειδαριά της πόρτας.

Η

περιοχή έχει αποκλειστεί από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, ενώ πυροτεχνουργοί φτάνουν στο σημείο προκειμένου να ελέγξουν το διαμέρισμα.

Η ιδιοκτήτριά του, η οποία αναγνώρισε τον Μαζιώτη μετά την αιματηρή συμπλοκή και σύλληψή του, είπε στην αστυνομία ότι ο ίδιος είχε παρουσιαστεί και είχε ενοικιάσει το διαμέρισμα, όχι όμως ως «Μιχελάκης», αλλά με άλλο όνομα.

Ο φερόμενος ως αρχηγός της οργάνωσης «Επαναστατικός Αγώνας» έπεσε στα χέρια της Αστυνομίας την Τετάρτη, μετά από επεισοδιακή και αιματηρή συμπλοκή με αστυνομικούς στο κέντρο της Αθήνας.

Keywords
Τυχαία Θέματα