Βούτυρο στο ψωμί της Χαριλάου Τρικούπη

Τόσο η άρον άρον απόσυρση του ονόματός της υπό την πίεση των αντιδράσεων, όσο το γεγονός ότι πρόκειται για το δεύτερο «κρούσμα» μετά την απόσυρση του κ.Καρυπίδη στην περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, έχουν κάνει τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ να «πιάσουν δουλειά». «Από γκάφα σε γκάφα ο Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ.
Μετά την κατάπτυστη υπόθεση Καρυπίδη, είχαμε τώρα τη θλιβερή ιστορία με τη Ρομά Σαμπιχά», έγραψε στα social media ο γραμματέας του τομέα Επικοινωνίας του ΠΑΣΟΚ Δημήτρης Καρύδης. «Το κοινό υπόβαθρο, η συνδετική γραμμή και στις δυο περιπτώσεις βρίσκεται στην αλαζονεία, την προχειρότητα, την αντιφατικότητα, την ψηφοθηρική και πελατειακή λογική, με την οποία η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ αντιμετωπίζει σημαντικά θέματα», λέει, κατηγορώντας τους επικεφαλής της Κουμουνδούρου ότι ανακοινώνουν υποψήφιους και μετά τους αποσύρουν γιατί δεν έχουν σοβαρά και στέρεα επιχειρήματα να υπερασπιστούν τις επιλογές τους…

«Η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ παίζει επικίνδυνα πολιτικά παιχνίδια που τελικά αποβαίνουν σε βάρος της. Προσπαθεί να ρίξει λάσπη σε όσους της ασκούν κριτική, αλλά βάζει συνεχώς αυτογκόλ. Εύλογα αναρωτιούνται πολλοί, πόσο ανίκανοι είναι και δεν μπορούν κυριολεκτικά να χωρίσουν δυο γαϊδουριών άχυρα», καταλήγει.

Και μετά ήρθε η απόσυρση από το ψηφοδέλτιο της Περιφέρειας του Αχμέτ Κουρτ. Καταλαβαίνετε...

Keywords
Τυχαία Θέματα