«Βόμβες» Κένταλ για στημένα παιχνίδια στην Ελλάδα

Σοβαρές ενδείξεις για απόπειρες στησίματος αγώνων προκύπτουν από τη μαρτυρία του σπουδαίου Άγγλου τεχνικού, Χάουαρντ Κένταλ, ο οποίος πέρασε από τη χώρα μας δύο φορές, για την Ξάνθη τη σεζόν 1994-1995 και για τον Εθνικό τη σεζόν 1998-1999.

Με αφορμή την έκδοση της αυτοβιογραφίας του με τίτλο «Love Affairs & Marriage: My Life in Football», ο 67χρονος σήμερα Κένταλ μίλησε στο ραδιόφωνο του BBC για την πορεία του ως προπονητής

και φυσικά για τη θητεία του στα ελληνικά γήπεδα. Όπως ήταν λογικό, η κουβέντα πήγε στο αν υπάρχουν στημένοι αγώνες στην Ελλάδα.

«Στην πραγματικότητα ήταν μεγάλο λάθος να πάω εκεί. Μετάνιωσα που πήγα. Βέβαια, πήρα μία απόφαση και την αποδέχθηκα. Ήμουν ακόμα στο παιχνίδι και μου άρεσε να δουλεύω με παίκτες. Δεν ήταν σωστά τα πράγματα εκεί, αλλά μου γέμισε το κενό», ήταν η απάντηση του Κένταλ, ο οποίος προφανώς δεν έπεισε τον δημοσιογράφο που επέμενε. Έτσι, έγινε πιο αποκαλυπτικός: «Γνωρίζω ένα πράγμα. Ένας από τους διευθυντές συνήθιζε να κάθεται στα αποδυτήρια μέχρι οι ποδοσφαιριστές να βγουν στον αγωνιστικό χώρο, επειδή δεν ήταν σίγουροι (σ.σ. από τη διοίκηση) για τον προπονητή, μήπως κι εμφανιστεί κάποιος να του δώσει χρήματα ώστε να στήσει το ματς. Κι εγώ δεν ήθελα κάποιον διευθυντή στα αποδυτήρια. Αυτοί επέμεναν να έχουν κάποιον εκεί».

Keywords
Τυχαία Θέματα