Βίντεο: Μα τι λούτσος ήταν αυτός που ψάρεψε ο Πούτιν!

Ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ είπε μάλιστα ότι οι «υπέροχες» φωτογραφίες του πρωθυπουργού έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της προεδρίας.

Στο ρεπορτάζ της δημόσιας τηλεόρασης εμφανίζεται ο Ρώσος πρόεδρος να γελάει, εμφανώς εντυπωσιασμένος από το μέγεθος του ψαριού. Αφού κατάφερε να βγάλει τον λούτσο από τη θάλασσα, ο Πούτιν τον πήρε αγκαλιά και πόζαρε με το θήραμά του για τις κάμερες.

«Τσίμπησαν» και οι τηλεθεατές με τον γυμνασμένο πρόεδρο και τις χαρούμενες στιγμές που είχε μαζί με τον πρωθυπουργό του,ναι ο Ντμίτρι ο Μεντβέντεφ ήταν μαζί του και

πίστεψαν πως όλα στην κυβέρνηση πάνε καλά.

Κάτι έπρεπε να κάνουν τα αγόρια αφού δεν ηρεμούν οι φήμες ότι υπάρχει ένταση στις σχέσεις τους. Έτσι αυτή η εκδρομούλα ήταν πρώτης τάξεως ευκαιρία να αποδείξουν ότι οι σχέσεις τους παραμένουν στενές.

Όμως ο Ντμίτρι Μεντβέντεφ δεν φάνηκε και τόσο αθλητικός και εκφράστηκε πιο καλλιτεχνικά φωτογραφίζοντας τον Πούτιν και το τοπίο.

Ο Πούτιν από την άλλη λατρεύει να ποζάρει, όλως τυχαίως πάντα, προβάλλοντας την εικόνα του σούπερ δραστήριου προέδρου.

Και τι δεν τον έχουμε να δει να κάνει… να καταδύεται με υποβρύχιο στη Βαϊκάλη και στη Βαλτική, να πιλοτάρει μονοθέσιο της Φόρμουλα 1, να κυνηγάει φάλαινες, να πετάει με βομβαρδιστικό, ακόμη και να πυροβολεί με ηρεμιστικό μια τίγρη στη Σιβηρία, άντε να δούμε την επόμενη περιπέτεια του…

Keywords
Τυχαία Θέματα