Βγαίνει το πρώτο εισιτήριο του τελικού

Το σπουδαιότερο ζευγάρι της ημιτελικής φάσης του Champions League θα βγάλει απόψε αργά το βράδυ τη μία ομάδα που τον Μάιο θα ταξιδέψει στη Λισαβόνα για τον τελικό της διοργάνωσης.

Η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται στο «Αλιάνζ Αρίνα» τη Ρεάλ Μαδρίτης (21:45) με στόχο να ανατρέψει το 0-1 του πρώτου αγώνα στο «Μπερναμπέου» και να πάρει αυτή το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό. Το ίδιο, φυσικά, θέλει και το συγκρότημα του Κάρλο Αντσελότι που με το 1-0 στις βαλίτσες καλείται να πετάξει εκτός την πιο φορμαρισμένη
ομάδα την εφετινή σεζόν και -κατά πολλούς- φαβορί για την βαρύτιμη κούπα.Η Ρεάλ βρίσκεται μακρυά από το... ιερό δισκοπότηρο τα τελευταία 12 χρόνια, αλλά πηγαίνει στον αποψινό ημιτελικό με την ψυχολογία στα ύψη, μετά και την κατάκτηση του Κυπέλλου Ισπανίας, κόντρα στην Μπαρτσελόνα, αλλά και τις συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα.Στην αντίπερα όχθη, ο Πεπ Γκουαρδιόλα έχει να αντιμετωπίσει την θλίψη και τον πόνο από τον πρόσφατο χαμό του φίλου και συνεργάτη Τίτο Βιλανόβα, αλλά και τον Φραντς Μπενκεμπάουερ που δεν χάνει την ευκαιρία να ασκεί κριτική σε κάθε αρνητική αποτέλεσμα της βαυαρικής ομάδας.
Keywords
Τυχαία Θέματα