Βενιζέλος: Θέλουμε να συνεχίσουμε ως τρικομματική κυβέρνηση

Στην ουσία ο Ευάγγελος Βενιζέλος «έριξε το μπαλάκι» στον Φώτη Κουβέλη, ρωτώντας τον πως αν φύγει από την κυβέρνηση πως θα βοηθηθούν οι εργαζόμενοι στην ΕΡΤ.

Ανέφερε επίσης ότι η κυβέρνηση πρέπει να έχει τετραετή θητεία, χωρίς εκπλήξεις μεταξύ των εταίρων και μικροκομματικές συμπεριφορές, τάχθηκε υπέρ της ύπαρξης και λειτουργίας μιας τρικομματικής κυβέρνησης και κάλεσε τη ΔΗΜΑΡ

να συμμετέχει στην προσπάθεια.«Μετέχουμε όλοι σε μια ευθύνη δεν ανεχόμαστε το μέσα έξω η δική μας συμπεριφορά είναι συνεπής, σταθερή, καθαρή» είπε.

Ακόμη στις δηλώσεις του από την Ιπποκράτους ο Ευάγγελος Βενιζέλος, παρότι τόνισε ότι έχει προκύψει ζήτημα για την υπόσταση της κυβέρνησης παράλληλα υπογράμμισε ότι «έχουν γίνει βήματα προσέγγισης και κινήσεις επανόρθωσης» στο θέμα της ΕΡΤ .

Όπως είπε οι κινήσεις αυτές «δεν μας ικανοποιούν πλήρως αλλά υπάρχει προσέγγιση. Αποδέχεται ο πρωθυπουργός την άμεση επαναλειτουργία της δημόσιας τηλεόρασης σε όλες τις συχνότητες, με σοβαρές εκπομπές όχι εικονικές και την άμεση επαναπρόσληψη περίπου 2.000 εργαζομένων, με ειδική πρόβλεψη και για Μουσικά σύνολα και ειδικό υφυπουργό που δεν θα είναι από τη ΝΔ που θα εποπτεύσει τη διαδικασία της αναδιοργάνωσης».

Ο κ. Βενιζέλος ξεκαθάρισε ότι το ΠΑΣΟΚ δεν θέλει εκλογές και τόνισε ότι δεν τις θέλει ούτε ο ελληνικός λαός. Το ΠΑΣΟΚ, είπε ο κ. Βενιζέλος δεν έκανε, ποτέ, τρύπες στο νερό και δεν θα κάνει ούτε τώρα. Επίσης τόνισε ότι δεν δέχεται συνεργασία αλά καρτ.

Κατηγόρησε τη ΝΔ ότι στην ουσία άνοιξε τον ασκό του Αιόλου με την απόφασή της για την ΕΡΤ, η οποία έθεσε θέμα λειτουργίας των θεσμών και της δημοκρατίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα