Βενιζέλος: Ο Μπαλτάκος είναι ένα παλιό πρόβλημα

Για τις αντικομμουνιστικές δηλώσεις του Τάκη Μπαλτάκου ο κ. Βενιζέλος είπε πως ο γγ της κυβέρνησης «είναι ένα παλιό πρόβλημα».

Ο ίδιος, τόνισε πως δεν συνομίλησε με τον κ. Σαμαρά για το θέμα που προκάλεσε ο κ. Μπαλτάκος, επειδή, όπως είπε, δεν ήθελε να τον ενοχλήσει στις Βρυξέλλες για ένα τέτοιο ζήτημα.

Αναφερόμενος

στην ουσία της τροπολογίας για τους μετανάστες, χαρακτήρισε το πρόβλημα «κωμικό» και πρόσθεσε πως δημιουργήθηκε από ανθρώπους που έκαναν κακούς χειρισμούς. Τόνισε, επίσης, ότι η τροπολογία θα επανέλθει και πως έχει βρεθεί η σωστή διατύπωση.

Όσον αφορά τη ρύθμιση για το γάλα, με την οποία διαφωνούν αρκετοί βουλευτές της κυβέρνησης, ο κ. Βενιζέλος είπε πως αν χρειαστεί θα γίνουν βελτιώσεις.

«Δεν θα παίξουμε τη σωτηρία της χώρας με αυτό το θέμα», δήλωσε και πρόσθεσε «ποιος θέλει να καταστρέψει την κτηνοτροφία της χώρας;».

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης εκτίμησε πως η «Ελιά» θα πάει πολύ καλά, ότι το ευρωψηφοδελτίο της θα είναι πολύ δυνατό και σημείωσε πως «θα πάμε εντυπωσιακά καλύτερα από ο,τι πολλοί περιμένουν».

Keywords
Τυχαία Θέματα