Βαρουφάκης αδειάζει Καμμένο για Ανδρίκο

Σε γραπτό υπόμνημα που κατέθεσε αφού σημειώνει ότι από τις καταγγελίες του Π. Καμμένου εναντίον του Α. Παπανδρέου απουσιάζει οποιοδήποτε αποδεικτικό στοιχείο, προσθέτει «αν η οικογένεια Παπανδρέου ήθελε να κερδοσκοπήσει, κάνοντας χρήση εσωτερικής πληροφόρησης για την δεινή κατάσταση των δημοσιονομικών της χώρα, ή ακόμα και της πρόθεσης του πρωθυπουργού

να οδηγήσει την χώρα στην πτώχευση ώστε να κερδίσει χρήματα από τα cds, γιατί έπρεπε να αγοράσει τα cds του ΤΤ; Γιατί δεν αγόραζε τέτοια CDS, όπως κάνουν όλοι οι αγοραστές τους, ανώνυμα και χωρίς την παραμικρή ανάγκη δημοσιοποίησης, εμπλοκής της διοίκησης του ΤΤ κλπ;»

Όσο για το εύρημα Καμμένου περί 60 δισ ευρώ που θα ενεργοποιούνταν ως ασφάλιστρα αν το ΤΤ διακρατούσε τα cds (και τα οποία υποτίθεται ότι καρπώθηκε ο Παπανδρέου) σημειώνει ότι το συνολικό ποσό των ασφαλίστρων κινδύνου που ενεργοποιήθηκε ουδέποτε υπερέβει τα 3 δισεκατομμύρια… Μετά από αυτό, ο κ. Καμμένος αντέδρασε ως όφειλε. Κατήγγειλε το Βαρουφάκη ότι είναι συνεργάτης του… Σόρος.

Keywords
Τυχαία Θέματα