«Δούλευα με τον Γριβέα και έφυγα όταν κατάλαβα…»

19:32 9/1/2014 - Πηγή: Matrix24

«Κατάλαβα ότι κάτι μυρίζει άσχημα. Έβλεπα τον κ. Γριβέα να έχει «περίεργες» σχέσεις με πολιτικούς και δημοσιογράφους και κατάλαβα ότι κάτι δεν πάει καλά. Ο λόγος αυτός ήταν που με εξώθησε να τερματίσω τη συνεργασία μας».

Ο Θ. Τζήμερος με αυτή του τη δήλωση στο Matrix24, παραδέχεται ότι κατά την τετραετή συνεργασία του με τον Κυριάκο Γριβέα, τα έτη 2002-2006, είχαν υποπέσει στην αντίληψή του σκοτεινές υποθέσεις διαπλοκής. Ο ρόλος που κατείχε ο Θ. Τζήμερος ήταν αυτός του εξωτερικού συνεργάτη στο δημιουργικό κομμάτι των επιχειρήσεων

του κ. Γριβέα, μεταξύ των οποίων και αυτής των καρτών του Diners Club. Προσθέτει δε ότι έκτοτε δεν ξαναείχε καμία επιχειρηματική συνεργασία μαζί του.

Ο κ. Τζήμερος πιστεύει ότι αναμένονται νέες αποκαλύψεις για τις σκοτεινές σχέσεις επιχειρηματιών και εξουσίας, υπογραμμίζοντας ότι όσα βλέπουμε να εκτυλίσσονται αποτελούν μόνο την κορυφή του παγόβουνου.

Ερωτηθείς για την επιλογή πολλών επιχειρηματιών να κινούνται με όχημα τη διαπλοκή, ο Θ. Τζήμερος αναφέρει: «Στην Ελλάδα είχαμε συνηθίσει αυτό το μοντέλο επιχειρηματικότητας, δηλαδή της διαπλοκής, η οποία είχε τις ευλογίες του κράτους. Βλέπαμε επιχειρηματίες να τριγυρνούν στη Μύκονο με σαμπάνιες και αστακούς. Αυτά δεν γίνονται πουθενά αλλού στον κόσμο».

Προσθέτει πάντως ότι αυτά δεν αφορούν τους μικρομεσαίους επαγγελματίες, που αγωνίζονται να ασκήσουν επιχειρηματικότητα σε ένα κράτος που τους βάζει τρικλοποδιές με την απίστευτη γραφειοκρατία που το χαρακτηρίζει.

Keywords
Τυχαία Θέματα