ΤΣΙΠΡΑΣ ΠΡΟΣ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ: «ΘΑ ΧΑΣΕΤΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΑΣ»

07:50 7/7/2012 - Πηγή: Matrix24

Κατακόρυφα θα ανέβει το πολιτικό θερμόμετρο το απόγευμα στη Βουλή, καθώς τη σημερινή συνεδρίαση επί των προγραμματικών δηλώσεων και της ψήφου εμπιστοσύνης προς την κυβέρνηση θα ανοίξει ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξης Τσίπρας.

Του Γιώργου Μελιγγώνη

Ο πρόεδρος της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ αναμένεται να υψώσει κατακόρυφα τους τόνους

της πολιτικής αντιπαράθεσης, καθώς ήδη στην Κουμουνδούρου θεωρούν ότι οι προγραμματικές δηλώσεις που ανέγνωσε χθες ο Αντώνης Σαμαράς, δείχνουν μια «μνημονιακή κυβέρνηση, που θα εφαρμόσει τις δεσμεύσεις των κυβερνήσεων Παπαδήμου και Παπανδρέου».

Σύμφωνα με πληροφορίες του matrix24.gr, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα σταθεί ιδιαίτερα στις αποκρατικοποιήσεις-ιδιωτικοποιήσεις που εξήγγειλε χθες ο πρωθυπουργός, ενώ αναμένεται να πετάξει το γάντι και στη ΔΗΜΑΡ, ρωτώντας το κόμμα του Φώτη Κουβέλη «αν συμφωνεί να ξεπουληθεί το ρεύμα, το νερό, τα λιμάνια και οι υποδομές της χώρας».

Ειδικά δικαστήρια

Σε πολύ σκληρό τόνο, ο Αλέξης Τσίπρας αναμένεται να υπονοήσει ακόμη και… ποινικές διώξεις μέσω Ειδικών Δικαστηρίων, για όλους όσοι υπογράψουν την εκχώρηση δημόσιας περιουσίας, «έναντι πινακίου φακής», όπως θα σημειώσει χαρακτηριστικά. «Όσοι βάλουν την υπογραφή τους στο ξεπούλημα του δημόσιου πλούτου, θα υποστούν τις συνέπειες», θα σημειώσει, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του matrix24.gr ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο οποίος, μάλιστα, θα αφήσει με σαφήνεια να εννοηθεί ότι ο ΣΥΡΙΖΑ, αν αναδειχθεί κυβέρνηση, δε θα αναγνωρίσει τα πωλητήρια και τις συμβάσεις παραχώρησης. Ο Αλέξης Τσίπρας, συγκεκριμένα, απευθυνόμενος προς τους υποψήφιους επενδυτές, θα σημειώσει: «Μην προσπαθήσετε να πάρετε για ένα κομμάτι ψωμί τον δημόσιο πλούτο των Ελλήνων, γιατί θα χάσετε τα λεφτά σας».

Keywords
Τυχαία Θέματα