Τσίπρας: Η ήττα Σαμαρά-Βενιζέλου, θα είναι και ήττα της Μέρκελ

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κατηγόρησε τον πρωθυπουργό ότι, εξαπάτησε τον ελληνικό λαό λέγοντας πως Αντώνης Σαμαράς κρύφτηκε πίσω από τις πλάτες των Μέρκελ και Γιούνκερ αλλά «δεν θα μπορέσει να κρυφτεί πίσω από τις κάλπες.»

Συνεχίζοντας ο κ. Τσίπρας τόνισε ότι, «οι κυβερνήσεις

των μνημονίων έβγαλαν την Ελλάδα από την Ευρώπη στην πράξη. Γιατί σε καμία ευρωπαϊκή χώρα δεν υπάρχει ανεργία 60% στους νέους. Μείναμε στην Ευρώπη στα λόγια. Η δική μας αποστολή είναι να ξανακάνουμε την Ελλάδα ισότιμη ευρωπαϊκή χώρα.

«Η ήττα των Σαμαρά και Βενιζέλου θα είναι ταυτόχρονα και η ήττα της Μέρκελ. Θα είναι ήττα της γερμανικής Ευρώπης», υπογράμμισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, προσθέτοντας ότι, την Κυριακή ο αναμετράται ο λαός με την ιστορία του, στο πιο κρίσιμο δημοψήφισμα.

Αναφερόμενος στις αιτιάσεις περί φλερτ του κόμματός του με τη Χρυσή Αυγή έκανε λόγο για ασύστολη κινδυνολογία και αντιστροφή της πραγματικότητας. «Υιοθετούν την ακροδεξιά αντζέντα και επιμένουν στην ανιστόρητη θεωρία των δυο άκρων και έχουν ανοιχτή γραμμή με νεοναζί, μέσω Μπαλτάκου», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Ο Αλέξης Τσίπρας τόνισε την αναγκαιότητα περί κοινού αγώνα για την προστασία της πρώτης κατοικίας, τη μείωση της τιμής πετρελαίου θέρμανσης, για φορολογικές ελαφρύνσεις και αποκατάσταση των συντάξεων. «Την Κυριακή στις 25 Μαΐου ανοίγουμε το δρόμο για μια νέα ελπίδα. Θα ξεκινήσουμε μαζί μια νέα μεταπολίτευση, με τον λαό ρυθμιστή των εξελίξεων. Ήρθε η ώρα για την Αριστερά, ήρθε η ώρα για τον λαό μας» υπερτόνισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Keywords
Τυχαία Θέματα