Τσίπρας: «Εκλογές το 2014»

Του Γιώργου Μελιγγώνη

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επισκέφθηκε παιδικό ίδρυμα και κάλεσε τους πολίτες να επιδείξουν «συλλογικότητα και αλληλεγγύη». «Με συλλογικότητα και ανθρωπιά μπορούμε να προσφέρουμε σε αυτούς που είναι δίπλα μας και χρειάζονται τη συμβολή μας για να μην μείνει κανείς μόνος στην κρίση και να οικοδομήσουμε μια διαφορετική κοινωνία», είπε χαρακτηριστικά ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ερωτηθείς για το ενδεχόμενο εκλογών, ο Αλέξης Τσίπρας

απάντησε, ουσιαστικά, στην διαρροή του Μεγάρου Μαξίμου, που ήθελε χθες ανώτατη κυβερνητική πηγή να διαμηνύει ότι «οι εκλογές θα γίνουν το 2016». «Το δώρο που επιθυμεί η κυβέρνηση να φέρει ο Άγιος Βασίλης είναι οι εκλογές το 2016 αλλά θα γίνουν το 2014- είναι το έτος που θα μηδενίσει το κοντέρ της κατάρρευσης και θα ξεκινήσουμε με ενωμένο το λαό, βήμα το βήμα, την ανοικοδόμηση της χώρας», ήταν η απάντηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.

Εκλογές και πριν τις Ευρωεκλογές;

Σημειωτέον ότι στην Κουμουνδούρου δεν αποκλείουν να στηθούν πρόωρες κάλπες πριν καν ανοίξει η διπλή κάλπη ευρωεκλογών-αυτοδιοικητικών εκλογών. Αυτό εμπιστεύθηκε χθες, στα μέλη της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, ο Αλέξης Τσίπρας, ενώ το συγκεκριμένο ενδεχόμενο έχει αναφέρει δημοσίως και ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, Νίκος Βούτσης. «Για να μην καταποντιστεί στις Ευρωεκλογές, η κυβέρνηση μπορεί να προσφύγει σε πρόωρες τον Μάρτιο ή τον Απρίλιο», φέρεται ειπών ο Αλέξης Τσίπρας στην κλειστή συνεδρίαση.

Keywords
Τυχαία Θέματα