ΤΣΑΝΑΣ ΣΤΟ MATRIX24: ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ

Ο τεχνικός της Εθνικής ομάδας Νέων, Κώστας Τσάνας, μιλά αποκλειστικά στο matrix24.gr για την επιτυχία στο Ευρωπαϊκό U-19 και το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ο προπονητής της Εθνικής Νέων, Κώστας Τσάνας, μιλά στο matrix24.gr για την επιτυχία της ελληνικής ομάδας στα γήπεδα της Εσθονίας και το μέλλον του ποδοσφαίρου.

Ο ομοσπονδιακός εκλέκτορας δεν έκρυψε τη χαρά του για την πρόκριση της Εθνικής στον κυριακάτικο τελικό (κόντρα στην Ισπανία), ωστόσο φρόντισε να αποφορτίσει τους διεθνείς τονίζοντας ότι ο πρώτος στόχος επετεύχθη.

«Οπως είπα

και στα παιδιά, τα παιχνίδια για εμάς τελείωσαν. Τώρα πάμε για την παράσταση», τόνισε χαρακτηριστικά στο matrix24.gr ο κ.Τσάνας και πρόσθεσε: «Το ματς με την Ισπανία είναι ξεχωριστό και σίγουρα θα κάνουμε τα πάντα για να κερδίσουμε. Αυτές τις μέρες μέχρι τον τελικό θα προσπαθήσουμε να είμαστε σε υψηλό επίπεδο προετοιμασίας ώστε να είμαστε έτοιμοι για όλα».

Οσον αφορά στη νέα γενιά των Ελλήνων ποδοσφαιριστών, ο κόουτς του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος αναγνωρίζει την αξία τους, ωστόσο κρούει τον κώδωνα κινδύνου: «Μακάρι τα παιδιά να παραμείνουν σε υψηλό επίπεδο και να συνεχίσουν να αποτελούν βασικά κομμάτια του ελληνικού ποδοσφαίρου. Από τους ίδιους εξαρτάται αν θα έχουν υπομονή και αντοχή να συνεχίσουν να διεκδικούν πράγματα στην καριέρα τους. Πρώτα εξαρτάται από αυτούς και μετά από τους παράγοντες που διοικούν το ελληνικό ποδόσφαιρο».

Από το πρώτο κανάλι της ελληνικής τηλεόρασης θα έχουν την ευκαιρία οι Έλληνες φίλοι του ποδοσφαίρου να παρακολουθήσουν τον τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Νέων την Εθνικής μας ομάδας με την Ισπανία, την Κυριακή (21:30).

Διαβάστε ακόμη:

Κ. ΜΠΟΥΓΑΪΔΗΣ: «ΟΛΗ Η ΟΜΑΔΑ ΜΙΑ ΑΓΚΑΛΙΑ!»

Keywords
Τυχαία Θέματα