Τρία παιδιά κάηκαν ζωντανά στη Βουλγαρία

13:20 6/3/2013 - Πηγή: Matrix24

Το τροχόσπιτο βρισκόταν σε συνοικία Ρομά στην πόλη του Βίντιν και όπως αναφέρει η αστυνομία, ήταν κλειδωμένο γι’ αυτό δεν κατάφεραν αν βγουν έξω τα παιδιά όταν ξέσπασε η φωτιά.

Πυροσβέστες, αστυνομικοί και νοσηλευτικό προσωπικό που ειδοποιήθηκαν για την φωτιά στην συνοικία “Νέος Δρόμος” έσπευσαν στο σημείο, όπου είδαν το τροχόσπιτο να φλέγεται και επιχείρησαν να σβήσουν την πυρκαγιά.

Ωστόσο, δεν τα κατάφεραν εγκαίρως, με αποτέλεσμα τα τρία παιδιά – δύο αγόρια ηλικίας 4 και 7 ετών, αντίστοιχα και η 17χρονη αδελφή τους – να καούν ζωντανά.

Από την έρευνα των αστυνομικών

αρχών προέκυψε ότι οι γονείς των παιδιών, η 24χρονη μητέρα και ο 33χρονος πατέρας, τα είχαν αφήσει μόνα τους στο τροχόσπιτο.

Οι σοροί των παιδιών εστάλησαν στο νοσοκομείο για να γίνει ιατροδικαστική εξέταση και η αστυνομία διεξάγει δεύτερη έρευνα για τα αίτια της πυρκαγιάς. Προς το παρόν ανακοινώθηκε ότι στο τροχόσπιτο υπήρχε ξυλόσομπα.

Εξάλλου, σε ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης της Βουλγαρίας αναφέρεται ότι ο πατέρας πήγε να πει ένα ποτό σε μια κοντινή ταβέρνα και κλείδωσε μέσα στο τροχόσπιτο τα παιδιά. Και οι δύο γονείς συνελήφθησαν και προφυλακίστηκαν έως ότου οριστεί ακρόαση.

Keywords
Τυχαία Θέματα