Αύριο η απολογία Μπούκουρα- Αναμένεται η απόφαση για Ηλιόπουλο,Γερμενή

Και οι τρεις βουλευτές αντιμετωπίζουν το ίδιο κακούργημα που αφορά σε ένταξη και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης. Κατηγορητήριο που αρνούνται, όπως και ότι έχουν οποιαδήποτε σχέση με διάπραξη ποινικών αδικημάτων.

Οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής βρέθηκαν στη θέση του κατηγορουμένου αφού προηγουμένως η Βουλή είχε άρει την ασυλία τους,μετά από σχετικό αίτημα που είχαν υποβάλει οι πρόεδροι πρωτοδικών

Σπύρος Γεωργουλέας και Χρήστος Παπακώστας ,οι οποίοι είχαν διαβιβάσει έγγραφο στο Κοινοβούλιο.

Η σημερινή μέρα είναι ιδιαίτερα κρίσιμη για τους κατηγορούμενους καθώς μετά την απολογία τους οι δυο ανακρίτριες με τον εισαγγελέα Ισίδωρο Ντογιάκο θα αποφασίσουν για την προφυλάκιση η μη των βουλευτών. Υπενθυμίζεται ότι για την ίδια υπόθεση βρίσκονται ήδη στη φυλακή ο αρχηγός του κόμματος Νίκος Μιχαλολιάκος και οι βουλευτές Χρήστος Παπάς και Γιάννης Λόγος, ενώ ο συνολικός αριθμός των κατηγορουμένων έχει φτάσει τους 46.

Δηλώνουν όλοι αθώοι!

Όπως αναμενόταν, οι κατηγορούμενοι δηλώνουν αθώοι και θύματα πολιτικής σκευωρίας, μην απαντώντας ουσιαστικά σε καμιά από τις κατηγορίες που τους έχουν απαγγελθεί, πηγαίνοντας κόντρα στην κοινή λογική.

Μπορείτε να δείτε το απολογητικό υπόμνημα του κ.Ηλιόπουλου εδώ.

Μπορείτε να δείτε το απολογητικό υπόμνημα του κ.Μπούκουρα εδώ.

Προκαλεί ξανά ο Κασιδιάρης

Έξω από τα δικαστήρια της Ευελπίδων έχουν συγκεντρωθεί περίπου 150 άτομα, υποστηρικτές της ΧΑ. Μαζί τους είναι οι βουλευτές Ηλίας Κασιδιάρης, Παναγιώταρος, Ζαρούλια, Μπαρμπαρούσης, Κουκούτσης, Μίχας και Γρέγος.

Ο Ηλίας Κασιδιάρης προκάλεσε για άλλη μια φορά σε δηλώσεις του, επισημαίνοντας ότι μόνο η Χρυσή Αυγή βρίσκεται διωκόμενη, ενώ τα λαμόγια άλλων κομμάτων και οι τρομοκράτες κυκλοφορούν ελεύθεροι, πετώντας την μπάλα στην εξέδρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα