Τρεμπλ για την Μπάγερν!

23:21 1/6/2013 - Πηγή: Matrix24

Με θριαμβευτικό τρόπο ολοκλήρωσε τη σεζόν η Μπάγερν Μονάχου. Η πρωταθλήτρια Ευρώπης κατέκτησε και το Κύπελλο Γερμανίας νικώντας στον τελικό του Βερολίνου με 3-2 τη Στουτγκάρδη το Σάββατο.

Στο τελευταίο παιχνίδι του Γιουπ Χάινκες στον πάγκο τους οι Βαυαροί ήταν καταιγιστικοί. Προηγήθηκαν με χτύπημα πέναλτι του Μίλερ στο 37′ και έδωσαν διαστάσεις θριάμβου στη νίκη τους με τα δύο γκολ του Γκόμεθ στο 48′ και στο 61′.

Η Στουτγκάρδη προς τιμήν της πάλεψε να διεκδικήσει τις λιγοστές πιθανότητες ανατροπής και

με τα δύο τέρματα του Χάρνικ στο 71′ και στο 80′ έφερε τον αγώνα σε οριακό επίπεδο. Η Μπάγερν όμως άντεξε στην πίεση και έφτασε στην κατάκτηση ενός ακόμη τροπαίου.

Η ομάδα της Βαυαρίας έτσι έγινε η πρώτη γερμανική ομάδα που φτάνει στο εμφατικό τρεμπλ (Τσάμπιονς Λιγκ, πρωτάθλημα και Κύπελλο μέσα στην ίδια σεζόν).

Οι συνθέσεις

Μπάγερν Μονάχου: Νόιερ, Λαμ, Βαν Μπούιτεν, Μπόατενγκ, Αλάμπα, Μαρτίνεθ, Σβάινσταϊγκερ, Ρόμπεν (83′ Τίμοστσουκ), Μίλερ, Ριμπερί (91′ Σατσιρί), Γκόμεθ (62′ Μάντζουκιτς)

Στουτγκάρδη: Ούλραϊχ, Ρίντιγκερ, Τασί, Νίντερμπαϊερ, Μολινάρο (67′ Σάκαϊ), Γκέντνερ, Μποκά, Χάρνικ, Μάξιμ (61′ Οκαζάκι), Τραορέ (75′ Κακάου), Ιμπίσεβιτς

Keywords
Τυχαία Θέματα